onsdag, januari 14, 2015

Tågresa

Så då var jag på plats i Dalarna igen. Lite mer än en vecka sen jag åkte härifrån och det känns skitkonstigt att vara här utan barnen. Tågresan gick väldigt bra och smidigt. Många år sen jag åkte tåg, det var på den gamla goda tiden när jag och Marika skulle hem, det var roliga tågresor det!

På första tåget fanns internet så då kollade jag på Ett härligare liv och spelade lite spel på Ipaden men efter bytet i Mjölby fick det bli lite gammeldags underhållning. 


Jag läste ut In i labyrinten av Sigge Eklund och den var väldigt bra, rekommenderas! Sen började jag på Andra andningen av Sofie Sarenbrandt och har läst två tredjedelar ungefär och den är spännande så jag ska fortsätta på den nu en stund innan jag ska sova.

Min bror kom samtidigt till Mora station som mig och pappa hämtade oss och när vi kom till Kättbo fick vi jättegod mat och nu på kvällen har vi spelat spel. Imorgon är det dags för begravning och det känns ju sådär. Jag är INTE bra på begravningar... Men det blir roligt att träffa en del släktingar som jag inte sett på många år. 

Gosigaste hunden, ska alltid kramas. <3

6 kommentarer:

Camilla Lind sa...

Kram till er alla idag. Henke kommer också.

Anonym sa...

Massor av kramar! <3

Jöns Marie sa...

Skickar en massa styrkekramar till er idag!

Jöns Marie sa...

Skickar en massa styrkekramar till er idag!

Jenny Shima sa...

Många kramar till er!

Linnéa sa...

Tack allihop! <3