lördag, januari 10, 2015

Egon

Usch vad det stormar ute. Tycker alltid det är lite läskigt när det är storm och är rädd för att träden ska falla och förstöra saker. Imorse var det lugnt iallafall så mina planerade intervaller blev av. Klockan sex stod jag ute på gatan och var redo för att ge mig av. Ibland känns det helt sjukt, ute och springer klockan sex en lördagsmorgon. I regn! Men skönt var det efteråt såklart. 


Imorgon väntar en lika lång jobbdag till men sen har jag bara APT på tisdag och sen är jag ledig resten av veckan i och med att jag åker på begravningen. Det har varit en lugn  dag idag och jag hoppas att det blir likadant imorgon. Nu ska jag läsa en stund innan jag ska sova. Jag är så glad att jag kommit igång med läsningen igen! Jag har alltid läst mycket men sen barnen kom har det blivit pinsamt lite. Men det ska det bli ändring på! Just nu läser jag In i labyrinten hemma och Jag är Ozzy på jobbet. På måndag ska jag på bibblan och låna något kul, tar gärna emot rekommendationer!

2 kommentarer:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Fifty Shades of Gray

Maja sa...

John Ajvide Lindqvist, du som gillar skräck!
Emma Hamnbergs alla böcker är tok mysiga.
Fredrik Backman, mannen med orden.
Jan Guillous nya serie som börjar med Brobyggarna, intressant tolkning av 1900-talets historia!
Eriksson, Alaxander, Sundqvist 2 författare som tillsammans skrivit en serie thriller deckare som nu omfattas av 4 böcker.
Lite allmänna tips på rak arm sådär! 😁