tisdag, juli 08, 2014

Ösregn

Igår kväll sagt jag och våra grannar ute i vår trädgård och spelade spel. Det var mörkt och vi hade tända ljus och plötsligt började det åska och sen ösregna. Vi har ju satt upp en liten paviljong över utemöblerna just för att vi inte har någonstans att sitta ute om det är varmt och det var jättemysigt att sitta där under när regnet smattrade på taket. Och regnet behövdes verkligen för det har varit så kvavt och nu lättade det upp så det var faktiskt inte olidligt varmt när jag skulle lägga mig. Vi sover med vidöppna fönster, utan täcken i påslakanen och med en stor fläkt som blåser på oss och ändå är det som en bastu.

Idag har vi en ganska oplanerad dag. Väntar på att en veterinär ska ringa så vi får en tid till Tjabo. Han kom hem häromkvällen och hoppade på tre ben, igår kunde han stödja på benet men haltade och idag haltar han fortfarande. Eftersom det inte verkar ha blivit bättre sen igår så åker jag in och får honom kollad.

Senare idag kommer efter önskemål ett inlägg om hur jag springer intervaller med lite mer detaljer om upplägg och sen håller jag i tankarna på att formulera ett inlägg om det som hände för en vecka sen och som jag tänkte skriva om. Så håll ut, mer intressanta och innehållsrika inlägg kommer.

Hur söt får man vara???


Inga kommentarer: