onsdag, juli 16, 2014

Case Closed

I maj för två år sen blev jag ju biten av en hund, en Grand Danois som tog ett rejält tag i min arm. Jag har ju skrivit om det några gånger förut. Jag fick veta att man efter två år kan få ersättning om man har ärr kvar och det drog jag igång i maj och för ett par veckor sen fick jag 1200 kronor i ersättning för sveda och värk och idag fick jag 6000 kronor till för ärren som blivit. Jag är jätteglad för pengarna, absolut, men det känns lite bakvänt. Jag bryr mig inte ett dugg om ärren, jag är så full av ärr redan, men det psykiska är ju det som är bestående enligt mig men inte enligt försäkringsbolaget. Det är jättesvårt att undvika hundar. Skogen är full av lösa hundar, många äger en hund idag, kompisar har hund och kompisars kompisar har hund. Och fast hundarna är snälla så är jag rädd, det kan jag inte hjälpa och jag förstår inte hur jag ska komma över det.

Jaja, skitsamma. Nu är det här avslutat och jag är 7200 kronor rikare men rädd för hundar för antagligen resten av livet. 

Två dagar efteråt...

5 kommentarer:

Cissi sa...

Fy fan... Jag har aldrig blivit biten men är rädd ändå.
Kram på dig!

äppelblomman sa...

Usch.. Kommer ihåg den gången du blev biten..
Men vilken tur att du ändå har fått lite plåster på såren trots att du förmodligen alltid kommer vara hundrädd:-(
Kram K

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

Fy vad läskigt, ser riktigt otäckt ut. :-/ Får jag gissa, hunden var inte kopplad?

Linnéa sa...

Anna: jo faktiskt! Den var bunden på en veranda utanför ett hus jag skulle gå ut från. Jag känner ägaren och har träffat hunden förut så därför blev jag väldigt chockad när jag blev biten när jag skulle hälsa på den.

Jenny Shima sa...

Vad bra att du fick ersättning. Hoppas att du kan bota hundrädslan på något sätt framöver.