söndag, juli 06, 2014

Härlig kväll

Vilken värme vi haft idag! Vi var ju på konfirmation och när vi körde hem somnade båda barnen i bilen. Väl hemma var klockan halv sju och vi chansade på att bära in sovande barn ovh lägga dem. Det gick med Leon men inte med Nemo... Eftersom det var en så varm och fin kväll så gick vi ut, släppte ut kaninerna i trädgården, Nemo tog ut lite lego på uteplatsen och jag planterade om lite blommor, vattnade och pysslade. Sen satte vi oss ute med tända ljus och spelade ett spel som vi inte spelat på flera år, Trailer Park Wars. Riktigt roligt om man gillar amerikansk trailer trash och har lite koll på det. Vi gick inte in förrän vid typ elva och då var det fortfarande 18 grader, hur underbart?? Önskar att det blir många sådana kvällar i sommar. 



Nemo var fortfarande pigg så han fick se en film och jag och Kalle har glott på våra nya Ipads (jag köpte varsin iPad Air till oss, som en liten sommarpresent). Jag har sett Orange is the new black och snart är Nemos film slut. Galet att han fortfarande är vaken... 

Jag sprang en runda i förmiddags också. Fem kilometer bara men det var sååå jobbigt!! Hatar när det är så. Det var benen som var helt trötta, antagligen efter den ökade mängden spring som de senaste veckorna inneburit. Tänkte köra intervaller imorgon och hoppas på att det känns bättre. På lördag är det ju SM-milen och jag vill känns mig stark och i form för det.


1 kommentar:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Mysigt att kunna ha egentid med Nemo en så härlig kväll som det verkade vara.