onsdag, juli 16, 2014

Nervig...

Imorgon kan jag förhoppningsvis berätta något roligt för er, hoppas hoppas! Hela den här veckan har jag ägnat åt det här som förhoppningsvis ska göra mitt liv bättre och lyfta en sten från mina axlar. Jag veeet, fånigt att skriva A men inte B men det kommer mer, snart!

Annars har jag haft en ganska dålig dag tror jag. All spänning (inte som i spännande utan att jag är spänd) jag har inom mig påverkar mig nog mer än jag tror. Jag är lite sån att jag trycker ifrån mig känslor och så inser jag efteråt hur jag egentligen känner. Som nu med att jag blev av med jobbet, nu inser jag hur mycket jag vantrivs där och bara tanken på att gp tillbaka efter semestern ger mig megaångest. 

Jag har varit en hemsk mamma, dålig flickvän, varit rastlös, taggarna utåt, svårt att fokusera här hemma samtidigt som jag lagt mycket energi på de här mötena jag varit på måndag, tisdag och onsdag. Det tar nog mer än jag tror. Lite vin med en vän imorgon kväll hade nog gjort susen, någon som vill?

Jag har sprungit både idag och igår iallafall. Igår testsprang jag ultravästen och den kändes väldigt bra och jag är jättenöjd. Den är liten, lätt, sitter bra och jag kan ändå bära med mig mycket saker. Igår packade jag dock bara kalasinbjudningar och så sprang jag runt i byn och la inbjudningarna i barnens kompisars brevlådor. Totalt 7,7 kilometer.


Idag körde jag ett intervallpass som var sjuuuukt jobbigt. Uppvärmning, 3*200m, 3*400m, 2*600m, 1*1000m, nerjogg, totalt 7 kilometer. 


4 kommentarer:

Emma sa...

Hoppas du snart kan berätta för oss, och att det är nåt roligt! Vin kan man alltid dricka men imorgon är det lite tight, marknad du vet. Hur har ni det på lördag?

Maja sa...

Borde du inte kunna få loss pengar för att gå KBT terapi eller ngt mot hundrädslan?

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

Meeeen. Spännande! :-)

äppelblomman sa...

Håller alla tummar och tår att det kommer gå vägen för dej! De är jag helt övertygad om att det gör!!
SPÄNNANDE!!

Kraaam k