tisdag, augusti 20, 2013

Trött på folk

På Facebook får man läsa en jävla massa skit. Det är klagomål över smärtor, hur orättvist behandlad man är och hur synd det är om en. Inbjudningar till diverse grupper/spel/whatever haglar och man uppmanas att gilla bilder på till exempel misshandlade barn och djur för att visa att man är emot det för om man inte gör det så bryr man sig inte.

Sen finns det mycket positivt med Facebook också. Det är ett bra ställe att ha gruppkonversationer på med sina vänner, man får uppdateringar om vänner man inte har så mycket kontakt med och så det bästa av allt: Man påminns om folks födelsedagar.

Men tyvärr måste man även ta del av otroligt korkade grejer som folk häver ur sig. Igår var det en bekant till mig som skrev en lång och idiotisk grej om slöjor och hijabupproret och då blev jag så jäkla irriterad och skrev en kort kommentar till hen och sen avslutade jag vår relation på Facebook. Sen skrev jag på min egen status att alla som skriver korkade grejer om slöjor och upproret tas bort från min vänlista och de som ville skriva men inte vågade fick gärna ta bort mig. Sen passade jag på att rensa ordentligt och tog bort folk jag aldrig skriver med och som jag faktiskt inte bryr mig om vad de gör eller grattar på födelsedagen. Jag har tagit bort de flesta bilder och de jag har kvar är privata och även här har jag blivit mer strikt med vad jag skriver på grund av en sak som hände för ett tag sen, men det är en annan historia.

Jag var på renshumör igår och det känns otroligt skönt när man har ordning i både garderoben, bland tidningarna och vännerna på Facebook.


En bild som inte har ned inlägget att göra. Gosekatten på min mage i sängen häromkvällen.

Inga kommentarer: