lördag, augusti 24, 2013

Feber & Dagens

När jag hämtade barnen idag så var Nemo väldigt hängig och när vi kom hem tog jag tempen på honom, 38,3 grader.  Stackarn. Vi bäddade ner oss i soffan och tittade på film denna soliga fredagseftermiddag och tempen steg till strax över 39 grader. Då fick jag i honom lite Alvedon och när den verkat sjönk tempen till 37,8 och aptiten kom tillbaks så han åt litegrann. När det var dags att sova låg tempen på 38,8 så i med lite Alvedon till och så hoppas jag att han sover hela natten och vaknar frisk och kry imorgon för då är vi bjudna på kalas hos Ernhakarna.

Dagens träning har bestått av backintervaller, 10+10+5, och så 55 squats på dag 2 i utmaningen. Känns i benen att de jobbat mer än vanligt den här veckan för de var inte pigga när jag värmde upp inför backarna. Maten har också varit bra idag. Dinkelgröt med proteinmjölk och banan, omelett med pesto och tomat och så hemmagjord pizza till middag. De andra åt färdiga tortillapizzabottnar men jag gjorde en botten av ägg och det blev faktiskt gott och jag känner mig ytterst hälsosam. Två glas rött vin var kanske inte så hälsosamt men det vill jag unna mig, hellre det än godis!

3 kommentarer:

Ninni sa...

Jag håller tummarna för att Nemo ska må bra idag sångare kan demolera din hälsosamma vecka :)

Marina sa...

Hej! Du är verkligen duktig med träningen. Jag blir så sugen på att börja löpträna igen när jag läser din blogg. Fick barn för 3,5 månad sen och har hållt mig till promenader, cykling och styrketräning hittills... Undrar, hur snart har du börjat springa efter du fått barn? Är så sugen på att ut i spåret och få upp pulsen :)

Linnéa sa...

Hej marina! Vad glad jag blir av att läsa att du blir peppad. :) när Leon var drygt en månad löpte jag ett par ordentliga skor och började promenera mycket. HAn föddes i slutet av juli 2011 och i januari 2011 började jag löpträna och har gjort det regelbundet sen dess. Tack för att du läser, :)