lördag, augusti 24, 2013

Köpenhamn Toughest

Jag har länge varit sugen på att springa Tjurruset i Stockholm men häromdagen nämnde Ninni att Köpenhamn Toughest går av stapeln i höst. Efter att ha kollat upp det lite mer är jag jättepeppad på att springa loppet, 8 km med cirka 50 hinder, vilken utmaning! Plus att det är närmare till Köpenhamn än Stockholm och att Ninni också vill dit och det är ju roligare med sällskap. Man kan tävla i lag också men då måste man vara minst fyra personer så om det finns fler som är sugna så hojta till!


Jag vet ju direkt vilken som är min akilleshäl i ett sånt här lopp och det är de gånger jag måste använda armstyrka. Jag är så sjukt svag och att behöva häva mig över eller upp på höga hinder är det jag bävar mest inför. Och armgång sen, vilket skämt! Jag skulle inte klara en halvmeter ens.
Nej men seriöst, Köpenhamn Toughest, kanske skulle satsa på det...

4 kommentarer:

äppelblomman sa...

Jaaaa så klart du ska köra på detta! De hade passat mej med! Ser verkligen skitroligt ut!
Kram K

Jöns Marie sa...

Spännande! Det tycker jag att du ska göra!

schmut sa...

Jag blir lite sugen, ungefär som med de flesta mudruns, men armklätting är där jag kommer fallera. Min rygg klarar inte den ställningen alls. Undrar om man får fuskhjälpa varandra så som i mudruns, dvs vara stå pall åt varandra?

Linnéa sa...

Schmut: men då kan du va med i vårt lag!! :) jag tror man slipper armklättra men måste springa lite extra typ, så vag det i Malmö iaf!