lördag, augusti 17, 2013

Det jobbigaste med barn...

Innan man får barn så blir man matad med att det absolut jobbigaste med att få barn är att man aldrig för sova. När barnet fötts så stiger man i en värld av sömnlöshet som varar upp till tonåren och då ligger man sömnlös av helt andra orsaker.

Vet ni vad jag tycker är jobbigast med att ha barn? Att de är i ALLT! De drar runt sina grejer som en orkan, slänger saker omkring sig, hänger i gardiner och fast de har varsitt rum med många roliga saker så ska det lekas med mina ljuslyktor.

Nemo och Leon har sina rum i varsin ände av huset. Vi bor ju i en Skånelänga och i mitten, där längorna möts så ligger tv-rummet. Och där, där samlas ALLT. I soffan och på soffbordet ligger det drivor med leksaker och jag blir tokig! Varför ska det lekas där när de har varsitt fint rum??

Jag har en idé, men jag vet inte om den kanske är lite olaglig? Jag tänkte göra en sån där osynlig elektrisk gräns vid barnens trösklar så när de försöker ta ut en leksak från rummet så får de en stöt, vad tror ni om det?


Jake och Izzy har övergivit sitt skepp och bosatt sig på soffbordet........

5 kommentarer:

Anonym sa...

hahahahaha, jag förstår dig såååå väl!!!!! Manuela, som är 15 år gammal nu, använder MIN mascara -fast hon har sin egen- MINA parfym.... fast hon har sina egna.... MIN mac fast hon har 2, ja, TVÅ data och MINA svarta koftor och mina svarta strumpor ... det är katastrof !!!! Det är ingenting som är bara mitt eget utan allt är sådär kollektiv och så klart är det mycket roligare att smutsa ner soffan i vardagsrummet än att äta chips och pop på sitt rum.... Men men... det går över... när dem flyttar hemifrån....
Mercedes.

Linnéa sa...

Åh herregud, det slutar alltså inte förrän de flyttar?!?? Gaaahhh jag kommer få en hjärnblödning...

Ninni sa...

Haha!! Kan du inte ta ett sånt som sprutar ut citrondoft istället för en stöt??

Mirijam sa...

Det låter väl helt fantastiskt bra? Kör på det!

Jenny Shima sa...

Det där med leksaker överallt är jobbigt. Vi fick nog och flyttade alla leksakerna till Olivers rum och det går ganska bra. Istället för att hela huset ser ut som ett bombnedslag så är det numera bara hans rum som är stökigt men dit kan man i alla fall stänga dörren. Emellanåt städas rummet också och vi försöker få Oliver att hjälpa till så han vet var sakerna är när han ska leka med dem.