torsdag, augusti 22, 2013

Nisch

Min blogg handlar ju om allt och inget, eller inget mest kanske, och ibland funderar jag på vad för blogg jag skulle vilja ha om jag nischade den. De två saker jag tänker på då är matlagning/bakning och löpning. Fast jag tränar inte tillräckligt mycket för att kunna skriva om bara det på ett varierar sätt och matlagning, jag vet inte, det hade nog inte heller blivit bra. Men så kom jag på det! Jag kanske kan göra en kombo med både och? En blogg som handlar om hur man kan springa så pass mycket men fortfarande vara tjock!

Nej skämt åsido... Men det känns så ibland. Åh du måste ju ha rasat i vikt har en del sagt till mig när jag berättar hur jag springer och då skäms jag. Men jag fattar varför folk tänker så för jag trodde inte man kunde vara tjock och springa en mil, än mindre en halvmara. Nej nu ska jag sluta tjata om det, det är varken bra för mig eller någon annan.

Dagens träning var iallafall bestått av:
• Workout * 2, mage och armar
• Plankan 3*30
• 55 squats

Jag har börjat med en 30 dagars squatsutmaning idag, jag behöver strama tyglar och utmaningar för att inte falla av banan. Imorgon ska jag springa backintervaller och jag längtar redan!

Tycker ni det här är kul att läsa om? Träning, upplägg, tankar om det? Jag tycker det är kul att skriva om, det peppar att få ut det ur huvudet på nåt konstigt vis.



5 kommentarer:

Ninni sa...

Jag älskar när du skriver om träning, blir sjukt peppad!,

Och jag gillar din bloggnisch som är en mamma som får till träning och ändå bakar världens godaste tårtor!!

schmut sa...

Jag tycker det fungerar som det är - en vardagsblogg. När det gäller träning/löpning och vikten så sitter jag i samma bår. Inte blev jag spinkigare eller mer välsvarvad utan snarare mest lite bulligare men med mer uthållighet. Inser att om jag ändrat kosten så hade något säkert hänt men helt ärligt så är mat så viktigt för mig att jag verkligen inte vill dieta mig. Jag äter vettigt som det är, så jag får väl förbli doughgirl.

Suzan sa...

Linnea, du är INTE tjock!!!!
Vad är det du väger nu och vad väger jag? Kom inte i kalla MIG tjockis iaf ;)

Linnéa sa...

Haha men det är skillnad Suzan!! Du har muskler och min mage är en sladdrig degklump!

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Nu har jag uppdaterat mig.
Först och främst Linnea, vad folk tror om din vikt är deras bekymmer. Släpp det!!!
Roligt att Nemo fixar cykla, ja lyckan för barnet är underbart att se!
Crosstrainern! Super. Det är en bra uppfinning.

Linnea, glöm inte din insida och att du har burit två fina pojkar i din mage...titta på dem nästa gång och tänk efter vad som är viktigt!