tisdag, augusti 27, 2013

Regnbågsnaglar

Helt tomt i skallen blev det plötsligt. Vad ska jag skriva om???

"Det nya livet" rullar på fint och en viktminskning på 1,1 kilo var välkommet och peppande. Jag tränar på, kondition varannan dag och styrka varannan. Plus squatsutmaningen, idag stod det 75 squats på schemat. Imorse tog jag en tur på 30 minuter på CT'n och när jag hade en stund över på jobbet körde jag plankan, 3*35 sekunder.

Jag inser ju att mina stumma ben på löpturen i söndags berodde på den ökade mängden träning men jag hoppas kroppen vänjer sig och att benen blir lättare snart igen. Nästa vecka blir det dock minskad träning för att spara benen till midnattsloppet som går av stapeln nästa lördag. Så kul det ska bli! Jag springer i vanlig ordning med Coach K Runners och vi ska måla våra naglar i regnbågsfärger för att protestera mot Ryssland idiotiska anti-homolag. Och som om det var menat sprang jag på en utförsäljning av massor av nagellack för 10 kronor styck och jag lyckades skrapa ihop det som blev mest likt en regnbåge!


Det går bra att hålla mig till nyttig mat i lagom mängd. Jag har inga förbud men skär ner på kolhydrater och framförallt socker men jag försöker först och främst hitta en livsstil som innehåller lite av det mesta och mat som min kropp mår bra av. En liten kaka får absolut slinka ner på kalas men då en tredjedel eller fjärdedel mot vad jag annars tar. Det går bra, det känns bra, jag mår bra!


På kalas i lördags!

2 kommentarer:

Suzan sa...

Vart hittade du billiga lack?!? Kram!

äppelblomman sa...

Du är grym! Massa pepp till dej och heja er som målar naglarna i regnbågens färger!!!
Kram K