lördag, oktober 02, 2010

Nemo har väldigt svårt att komma till ro på nätterna. Han vaknar och är ledsen och det är svårt att somna om honom och lägga honom i hans säng igen. Jag hinner oftast somna själv innan jag lagt tillbaks honom. Kalle tror att vi gjort fel som tagit upp honom men något vi var överens om tidigare var att vi inte kunde låta honom skrika sig till sömns. Visst, kanske vi gjorde fel där men alla måste ju göra det som de känner är rätt.

Nu är det som det är men jag tror att det är så att mycket händer nu, Nemo utvecklas och vi gör mycket saker på dagarna. Han drömmer och så vaknar han och vill ha närhet och trygghet. Det blir bättre när vi får en större säng iallafall för då blir det inte så satans trångt.

Gosig pojke i mysdress från DUNS.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja i den åldern så tar barnet in så mycket mer, de behöver bearbeta alla intryck, så är en period med knöliga nätter, inget man gör är fel man gör ju det som känns bäst för sig och sitt barn, den där perioden med dålig sömn går över, jag lovet. Kram Mimsan

äppelblomman sa...

Jag tror inte att det finns nått som är fel eller rätt... Alla barn är olika och just Nemo känner förmodligen att han vill ha den tryggheten som han får när han ligger mellan er! Men just nu känns det som om alla mina 3 barns sömn är lite upp och ner med både nattning och nattvak...:-( Hoppas att det vänder snart för oss båda;-)!!!
Om 10-15 år klagar vi väl på att de sover FÖR mycket och att det aldrig kan komma och ligga nära en;-)
Stor kram K

Mary sa...

Tror du kanske inte Nemo håller på att sätta mer tänder? Cooper sov väldigt bra i sin egen säng upp tills han slog ett år och sen blev han väldigt klängig och ville inte alls sova några längre stunder i sin säng. Men detta är just för att han håller på med sina kindtänder. Jag låter honom sova hos mig så länge han behöver, för dom är ju trots allt bara små knattar och om dom behöver säkerhet nu så ska dom ju kunna få det! Plus att jag får vettiga nätter då jag också kan sova.. :D