måndag, oktober 11, 2010

Med tanke på att det är oktober och Rosa bandet-månad så hoppas jag så många som möjligt vill vara med och samla in pengar till Cancerfonden, bara genom att blogga. Gå in på http://www.cancerforsakring.se/stod-rosa-bandet.php och skapa en skänk-länk så ger försäkringsbolaget Chartis 10 kr till Rosa Bandet. På det här sättet hjälper vi med blogg till gratis och det är viktigt att klicka på länken när man lagt upp den i sin blogg.

Gå alltså bara in här och skapa en länk som du publicerar i din blogg och sedan klickar på den. Vips så har du skänkt 10:- till Rosa Bandet och förhoppningsvis gör flera av era läsare det också. Här är min länk:

http://www.cancerforsakring.se/?bannerId=1284 (Ni skapar en likadan länk med ert namn och lägger upp i er blogg och klickar sen på er egna länk så syns sedan ert namn på sidan och beloppet ökar med 10:-). Kom igen, nu samlar vi ihop 25 000:-!


Stöd rosa bandet


”Chartis är ett försäkringsbolag som stöder Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj året om. Bland annat ger de hela den första månadspremien för försäkringen Chartis Kvinnlig Cancerförsäkring direkt till Rosa Bandet. Nu i oktober vill de dock ge ännu mer.

För varje blogg eller hemsida som länkar till deras ”Stöd Rosa Bandet”-sida med en skänk-länk kommer de att skänka 10 kr till Rosa Bandet. Var med du också och hjälp dem att nå målet: att ge 25 000 kr till Rosa Bandet och sprida medvetenheten om Cancerfondens viktiga Rosa Bandet-kampanj.”

1 kommentar:

Lilla Anna sa...

kom min förra kommentar med tro??

Skrev att jag kopierat din text, är det inte OK så ändrar jag, säg bara till!
Mkt bra grej och nu har även jag bidragit!!