onsdag, oktober 27, 2010

Lycka

Efter Desperate Housewives och Cougar Town igår fastnade jag framför datorn och läste igenom gamla blogginlägg från när jag var gravid. Jag läste inlägget där jag avslöjade att vi skulle få en bebis och jag blev så glad. Följde sen bilderna vecka för vecka och tänkte tillbaks på den magiska tiden. Det känns som det var 100 år sen jag var gravid och kan knappt minnas hur det var att leva ett liv utan Nemo. Vart gjorde jag av all tid??

Jag känner mig så lyckligt lottad som kan bli gravid och bära mitt barn och föda det. Det är en extremt fin upplevelse, hur ont det än gör och hur jobbigt det än är, men det är inte alla som kan gå i genom en graviditet så jag känner mig fantastiskt tacksam.

Och sen kom ju världens finaste lilla pojke. Herregud, helt perfekt och underbar. Hur kan man ha sån tur? Livet förändrades och vändes helt upp och ner och jag trivs jättebra med familjelivet vi lever. Det kanske låter tråkigt med kyrkis, lekdejter, storhandling och städning men jag har haft mina galna år och behöver aldrig ångra att jag inte levde livet.

Lycklig och tacksam är jag idag.

2 kommentarer:

Mirijam sa...

Härligt! Jag tänker också att det ska bi skönt att man inte kommer behöva tänka att man missat nåt. Det är ju lättare att hinna med en del först, när man får barn runt 30 än 20.

Jenny Shima sa...

Jag känner precis som du :).