måndag, oktober 04, 2010

Dagen har gått i en rasande fart. Vi gick upp tidigt och skjutsade Jörgen till stationen i Lund eftersom han skulle till Alex i Norge den här veckan. När vi kom hem fixade jag iordning mig och så gick vi till kyrkis. Lika trevligt som alltid med sångstund och en massa roliga leksaker. Det är kul att träffa de andra mammorna, och pappan (!), och prata och bolla frågor och idéer.

Nemo somnade direkt i vagnen hem och jag slappade framför datorn när han sov. När han vaknade gjorde jag ordning mackor, yoghurt och en termos med té och så stack vi till lekparken och lekte och fikade. Tyvärr blåste det sjukt mycket så vi cyklade hem efter lite emr än en timme bara.

När Kalle kom hem åt vi middag och sen cyklade jag till Jenny och målade på sängstommen. Grunden är klar så nu målade jag första omgången med vanlig färg. Sängen blir antikvit (min mammas favoritfärg) och det ser riktigt fint ut nu. Jag hoppas att bli klart innan vi åker till Kättbo men vi får se. Eftersom jag ska till Ullared på onsdag så blir det ingen målning då men jag hoppas jag hinner en strykning imorgon.

Nu blir det té och pyssel resten av den här kvällen!

Inga kommentarer: