söndag, oktober 17, 2010

Då var vi hemma igen! Vid 8.30 rullade vi in på gården och då var det 5 minusgrader så de stackars pelargonerna som var kvar ute hängde lite sorgset. Jag och Nemo tog in dem idag och jag hoppas de klarar sig trots nerkylningen.

Det har gått bra att köra inatt, dock var det väldigt halt i Göteborgstrakten. Vi hade bytt till vinterdäck innan vi åkte men det var ändå som att köra på en halkbana. Vi körde förbi en olycka men klarade oss helskinnade hem.

När Nemo ätit lunch kröp vi allihop ner i soffan och tog en 2 timmars nap och det behövdes verkligen. Det är drygt att köra på natten men väldigt smidigt. Kalle har varit och malt älgkött hos sina föräldrar medans jag och Nemo har packat upp och grejat lite.

När jag la honom idag sa jag bara god natt och la honom i sängen och gick ut. En liten protest från honom men sen var det knäpptyst och är fortfarande. Gud vad glad jag är att vi provade att låta honom skrika! En kväll skrek han länge och nu somar han direkt. Så jävla skönt.

Nu kom Kalle hem, ska se om vi kan göra en brasa för det är kyligt här nu. Jag har en massa projekt jag borde ta itu med, massa grejer som ska sys och virkas, men vi får se om jag pallar med det ikväll eller om jag ska slappa framför en film.

Inga kommentarer: