tisdag, oktober 12, 2010

Eftersom jag tänkt tillverka en hel del julklappar i år så kom jag på att jag skulle sätta på en fin lapp med snöre och säkerhetsnål på de saker jag ger bort där det står Siljesvärd Design. Berättade det för Marika idag men hon tipsade mig om att jag kunde beställa vävda namnband istället vilket jag gjorde. De blev riktigt fina och jag ska sätta dem på allt som jag syr, virkar eller tillverkar på annat sätt. Jag längtar tills de kommer så jag kan göra en massa fina saker att sätta dem på. Så tro inte ni kommer få några köpta julisar i år, nej nej, det kommer bara bli saker från Siljesvärd Design!

5 kommentarer:

Louise sa...

Toppen ide!
Finns det något mer uppskattat än de som är hemgjort?! Och dessutom är de ju, oftast iaf, billigare att tillverka egna julklappar än att köpa massa. Speciellt när affärerna smyghöjer priserna på all inför jul.

MiaMaria sa...

Åhh va roligt!!!

äppelblomman sa...

Älskar att få "hemmagjorda" grejer så alla dina nära och kära kommer garanterat att bli superglad!! Och perfekt med en ännu personligare grej som märket! Vart har du beställt det?
Kram k

Lilla Fröken sa...

Louise: Det är så roligt att se när folk blir glada för något man gett dem som man tom gjort själv. :)

Ninni: Ja det känns jättekul, kanske jag utvecklar idén en dag?

Karolin: ja man vill ju gärna att folk ska veta att man gjort de t och jag tycker det är så pinsamt att säga: jag har gjort den själv! hela tiden. :) jag beställde märkena på minanamnband.se.

MiaMaria sa...

Om du behöver tryck till dina kreationer så vet du var du ska vända dig!