lördag, augusti 30, 2008

Vädret är så fantastiskt underbart idag, det är nästan så man blir religiös. Jag vaknade kl 8 och kunde inte somna om så jag och Kalle gick upp och tog en lång skogspromenad. Det är så friskt ute men samtidigt varmt eftersom solen strålar från den klarblå himlen. Ja ni hör ju, ingen bitterhet här inte. Fast jag måste bara berätta en till som jag hatar: Tomas Ledin. Och så hatar jag när barn är med i tidningar, typ Allers och sånt, för att de räddat ett annat barn från att typ drunkna. Jag vet inte varför, men det ger mig hatkänslor och aggressioner.

Idag är det äntligen dags för min födelsedagsmaskeradfest! Jag fick klippt gräset igår och bakat det som tar längst tid. Nu är det bara lite uppläggning och annat enkelt som ska göras idag. Det är klurigt att laga tapas till ca 20 personer, och mycket jobb. Men det är det värt, för det kommer bli en kanonrolig kväll, och så spännande att se vad alla klätt ut sig till!

Puss på er!

1 kommentar:

LolitaRegina sa...

vad gjorde du för tapas? och hur mycket? funderar också lite på tapas till mitt partaj, och vore kul med lite inspiration! :)