tisdag, augusti 26, 2008

Jag hatar bandnamnet Hästpojken. Fy fan vad jag tycker det låter töntigt när vuxna människor ska kalla sig pojken med nåt annat framför. Och så han den där Blondinbellas killes blogg: Storstadspojken. Fy fan så osexigt och löjligt. Hata hata hata. Jag hatar även bandnamnet Lillasyster som en hårdrocksgrupp som gör covers på Rihanna och annan hipp musik. Lillasyster, så förbannat spånigt! Skitdåliga är de ju också.

Hmmm vad hatar jag mer som jag kan komma på nu? Jo jag hatar pisstråkig gitarrfjantpop. Gud vad jag hatar det. Det spelas på radion jätteofta för det är väl tydligen inne. Typ Hästpojken. Hatnamn och hatmusik. Jag hatar han Joakim Hillson också, fast det var väl hundra år sen han var poppis. Ååå du är så vacker när du är död din bög.

Tycker ni jag låter bitter? Jag ÄR bitter. Så in i helvete. Vet inte varför, allt känns bara piss. Jag hatar Eric Gadd också, världssämst musik och en hemsk röst. Och så hatar jag Wahlgren-syskonen för jag tycker inte om incest. Och jag hatar att läsa saker som folk som inte kan stava rätt för fem öre skriver. Jag hatar särskrivningar, jag hatar när folk använder punkter och kommatecken fel och jag hatar dåliga meningsuppbyggnader.

Är ni lika bittra som mig nu? BRA!

Förstår ni nu hur mycket jag hatar namnet Hästpojken?

7 kommentarer:

Anonym sa...

:)!
www.nillanielsen.bloggsida.se
www.myspace.com/nillanielsen

MiaMaria sa...

För oss som är uppväxta med läs och skrivsvårigheter är det inte så roligt att höra att du hatar stavfel, särskrivningar osv. Alla gör sitt bästa.

Anonym sa...

haha du är klockren

Anonym sa...

lika bittra som JAG. kommer från lika bittra som jag är. därför kan man inte skriva lika bittra som MIG... om det nu ska vara rätt.

Linnéa sa...

anonym: hahahhahaaaaaa jag bara väntade på vem som först skulle kommentrea och trycka till mig om mina egna fel..:) grattis, synd du är "anonym".

Anonym sa...

E du på stridshumör idag fröken Silversvärd =) Lägg energi på något roligt istället!!!...,,,

Anonym sa...

Ha ha, vad underbart det känns att höra att det är fler som kan tycka så intensivt illa om någonting att de helt plötsligt hatar allt. Idag inne på Lindex tyckte jag att en kjol var så ful att jag blev riktigt arg av att titta på den, så jag var tvungen att gå därifrån. Fånigt va?

Visste du förresten att det är Joakim Hillson som skrivit Markoolios "hit" från förra sommaren, den där "Det ska va reggae på sommar'n"? Tror inte att den heter så, men du vet vilken jag menar misstänker jag. Lite kuriosa, sådär. :)

För övrigt hatar jag låten "Sanningsdan" med Säkert! ungefär lika mycket som du verkar hata Hästpojken. Till råga på allt har min sambo den som väckningssignal varenda jäkla morgon.

Ska vi flytta in på samma ålderdomshem du och jag om 60 år och vara bittra tillsammans? Kan bli roligt. Och grammatiskt korrekt, dessutom. He he.