fredag, augusti 29, 2008

Jag tänkte börja med att berätta om en till sak som jag hatar! Och det är när någon säger: Jag ska TA en tatuering, eller: Gjorde det ont att TA den piercingen?

Vadå TA??? Kan någon snälla berätta för mig hur folk tänker när de kallar det TA en tatuering? Jag har definitivt inte tagit någon av mina utan suttit med blod, svett och tårar och pinat mig igenom tiden det tagit att göra dem. Okej, kanske inte så illa... Men att TA den? Nej nej nej.

Finns det någon som läser som säger så och kan förklara varför? Var har du TAGIT den piercingen? Eller som vissa säger: Piercningen. Men det ska vi inte ens gå in på. Eller när man kollar på Tradera och en del verkligen säljer piercingar. Då blir jag nyfiken och måste gå in och titta för att upptäcka att det är PIERCINGSMYCKEN de säljer. Oj oj oj, vart är världen på väg?

Idag är det äntligen fredag och jag har fyra lediga dagar framför mig. Idag ska jag baka och laga mat till alla mina hungriga vänner som kommer imorgon. Jag skulle verkligen behöva klippa gräset också men eftersom det regnar varje dag så är det lite svårt. Sen måste jag rymningssäkra Hildes hage igen för hon har börjat rymma, igen.

FÖRRESTEN! Sjukaste grejen. Igår var jag i Värnamo med en tjej jag är kontaktperson åt på Brunslöv. Vi var där och umgicks med hennes son och satt och åt lunch på Lilla Krogen som ligger i centrum. Precis när jag satt mig efter att ha tagit mat så hör jag någon som säger:
- Linnéa?

Jag tittar upp och blir något chockad då jag ser en gammal kompis jag inte sett på typ 3 år sitta där med sin son och nya pojkvän. Sist jag hörde bodde hon på ett helt annat ställe och var gift med någon helt annan. Så det kan gå. Hur liten är världen?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men OJ! Säger folk verkligen så? Det har jag aldrig hört faktiskt. Tur det kanske. :)

Anonym sa...

Men vad hände här??? Vi pratade ju igår och allt va bra, du va lugn o fin... Sen måste något ha hänt, haha! Nu e du upprörd och galen igen =)

Anonym sa...

Vem i HELVETE kallar sig Jygges favvo?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Anonym sa...

Han har bara EN och vi alla vet vem det är.... Slicka röv på någon annan fröken