tisdag, augusti 26, 2008


Har känt mig hängig sen jag kom hem från jobbet, lite sliten och trött. Satte mig och gjorde sånt där som inte kan annat än muntra upp en. Betalade räkningar och sen räknade jag ihop alla kvitton vi sparat från förra månaden. Första gången vi gör det eftersom vi är alldeles för slösiga och inte har så stor koll. Men det var inte så illa som jag trodde, dock fanns inte alla kvitton med men det kändes okej vad vi lagt pengar på ändå. Mycket mat och bensin iofs men det blir lätt så när man har mycket gäster, kalas och gör många utflykter. Men sommaren är ju slut nu så då är det väl slut på alla roliga turer också.

Har suttit uppe och målat hela kvällen och det blev faktiskt bra. Är inte klar med tavlan än för jag vill använda kolkritor på den också, det blir så snyggt. Har testat att blanda akryl och olja för första gången idag och det blir skitbra. Färgerna har ju olika konsistens så det blir snyggt som fan att blanda. Och sen kolkritor på det, blir perfekt. Ni får se tavlan efter helgen, den är inspirerad av min maskeradkostym så jag vill inte avslöja för mycket.

För en liten stund sen blev jag så varm i hjärtat för min gulle-jurist skrev till mig på msn efter att ha läst mitt inlägg om min situation med mig själv och "tvingade" mig att prata om det. Hon kommer på onsdag nästa vecka på det villkoret att jag öppnar mig. Så söt. Men lite ångest över att berätta, känns pinsamt på något sätt men det är väl nödvändigt antar jag.

1 kommentar:

Anonym sa...

JJJJaaaaaaa! Du har skrivit något snällt om mig =) ÄNTLIGEN... Jippi, så glad jag blir. Tack snälla du...