torsdag, augusti 21, 2008

Hellooo, jag sitter på jobbet och uppdaterar en snabbis eftersom det är väldigt lugnt just nu. Mamma och pappa är på besök och då blir det inte så mycket datortid. Det är så kul att de är hos oss igen! Igår var jag och mamma till Nova Lund och shoppade lite och sen på Willys och handlade. Vi testade den här nya grejen där man scannar in sina varor själv och jag säger bara: Dont try it kids! Jävligt meckigt och en enerverande röst som hela tiden sa saker man skulle göra som man redan gjort. Som straff stal jag ett paket fetaost eftersom parmesanosten var så lätt att den i registrerades så jag la i fetaosten samtidigt. Jag kände att det var rätt eftersom personalen som skulle hjälpa till var en otrevlig jävla kärring. Så går det när man messar med mig, haha!

Mamma ska hjälpa mig att sy kläder jag ska ha på maskeraden nästa helg. Det kommer bli så bra! Väntar på en viss accessoar som ska skickas hem till mig och mamma hade med en annan som jag haft sen jag var liten. Sen är det bara lite småsaker kvar att fixa. Det ska bli så roligt!

På lördag kommer Kalles föräldrar, vi ska äta tapas och fira min födelsedag lite i förskott. Första gången jag firar min födelsedag tillsammans med mina föräldrar sen jag fyllde 20. Alltså fyllde 20 första gången.

Plikten kallar, see ya!

2 kommentarer:

Anonym sa...

har du adressen till modblog hemsidan?

Linnéa sa...

nej.