tisdag, augusti 12, 2008

Allt ordnade sig för söta lilla Rizzla som tur är. Hon kommer bo kvar på Brunslöv och bli omskött och steriliserad. Tur man inte håller käften.. Det bästa för henne är ju att få bo kvar där hon känner sig hemma, men det hade ju såklart varit mysigt att få ta hand om henne. Slutet gott allting gott!

Jag är sjukt trött i både kropp och huvud. Tränade mellan 18 och 21 inför showerna i helgen och det gick väldigt bra. Men fy fan vad trött man blir av att dansa så länge på den där jävla judomattan. Den tar knäcken på en. Vi fick prova våra nya dansoutfits och de var verkligen minimala, jag trodde jag skulle få en chock. Eftersom jag inte är i så fin form just nu tjatade jag till mig att iallafall få ha ett långt linne så jag slipper visa magen som jag hatar mest av allt i hela världen. Men "kjolarna" visar ju desto mer så det blir nog vulgärt nog ändå. Att vi dessutom ska visa en vulgodans (creo, betyder typ ta mig) gör ju allt så mycket mer nasty. Det kommer bli så roligt!

fredag har vi en 10-minutersshow med två eller tre danser, capoeira/macûlele, på Arenan i Raoul Wallenbergs park kl 21.45 - 21.55. På lördag har vi en 15-minutersshow med tre koreografier, capoeira/macûlele och en final. Vi kommer vara på Linnéplatsen i Slottsparken från 14.30 till 14.45.

Imorgon kommer Kalles föräldrar hit med en gungstol som vi ska få av dem! Jag ska måla den dalahäströd, fint va? Och på tal om måla så har Kalle målat väggen vid trappen wasabigrön idag. Eftersom alla andra väggar är vita så var det kul att bryta av med en rolig färg. Jag har förresten möblerat om i orientaliska mysrummet som ska bli orientaliskt mysrum/tv-spelsrum. Jag ska sätta dit Kalles gamla 20-tummare och koppla in mitt gamla Nintendo 64 där. Blir aldrig så jag pallar göra det nere eftersom Xboxen är där.

Imorgon är jag ledig, GÖTT!

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag kan verkligen se er framför mig, mmmm sexy! ;)

Anonym sa...

Jag håller med! Tur att du inte håller käften! Glad att det ordnade sig med Rizzla!