måndag, mars 12, 2007

Z-gården

Intervjun gick över alla förväntningar och jag fick praktikplatsen på stående fot.
De sa att jag charmat dem totalt och att de alltid brukar vilja ha betänketid annars.
De tyckte det var jättekul att jag tyckte om djur för det var 3 hästar som inte blev ridna tillräckligt plus att jag fick gärna dra igång måleriverkstaden som låg lite på is. Hur lovely är inte det?
De har massa hästar, får, grisar, kaniner, höns, katter och hundar, måleriverkstad och musikstudio. Och mitt i det här ska jag få vara och hjälpa ungdomar som hamnat snett. Jag kan knappt fatta det, det är ju knappt ett jobb. Och arbetstiderna är hur bra som helst, jobba ett dygn och sen vara ledig 3, och jobb var fjärde helg bara. De anser att jag är ju en vuxen människa som inte behöver daltas med, jag får själv säga vad jag vill göra och jag kan få ett eget schema och hålla på mycket med djuren, måleriet och dra med ungdomarna på det. Jag kan inte fatta att jag ska få alla de här delarna i min praktik! Jag är så förbannat bra på det här med intervjuer, faktiskt!
Ohhhhh happiness!
Behandlingshemmet ligger i Staffanstorp och heter Z-gården.


6 kommentarer:

mimmi sa...

Grattis till platsen och minskningen!!

Anonym sa...

Grattis som tusan!
kommer ju bli kanon för dig!

Anonym sa...

Låter nästan för bra för att vara sant :)

Anonym sa...

Ohh, låter ju toppen både med viktminskning och en sådna underbar praktikplats! Är helt klart avis på dig : D

Anonym sa...

WOW, vilket jobb! Härligt! GRATTIS!

Linnéa sa...

tack så mycket allihop! jag kan knappt fatta jag ska få va där, det var det enda stället jag verkligen ville va på och så fick jag det! woooo!