måndag, mars 19, 2007

Vägning 10

- 0,2 kg idag.


Hej Linnéa
Nu har du gått ner ännu mer i vikt - duktigt! Det är vanligt att man får bakslag i sin viktminskning, men det tycks inte gälla dig. Du bara fortsätter att lätta och det är ju helt rätt eftersom det är därför du är här. Härligt!




Jag har nog gått ner mer men är uppsvälld och äcklig efter min brutala bakisdag igår. Suck, att jag aldrig ska lära mig.



Jag fick ett överraskade mail idag:
Grattis Linnéa!
Du är en av vinnarna i VERO MODAS Grey's Anatomy tävling!! Tack för ditt underbara svar. Ditt pris kommer till dig via post inom 2 veckor.
Ha det gott!
Med varma hälsningar
Linda Ögren
VERO MODA

Jag hade glömt att jag skickat in ett bidrag till deras Grays-tävling för ett tag sen. Man skulle namnge skådisen som spelar Meredith Grey och sen motivera vem som var ens favoritkaraktär och varför.
Min motivering:
Min favoritkaraktär i Greys Anatomy är helt klart Christina Yang. Hon är som ingen annan karaktär i någon annan serie. Hon är rolig, bitsk men när det kommer till kritan har hon ett gott hjärta. Hennes sätt att tackla problem, hennes sätt att prata, hennes självförtroende och hennes enorma energi gör att hon borde vinna priser om och om och om igen.

Inget kanonbidrag så jag misstänker att de lottat ut priserna bara..:)
Jag minns inte riktigt vad alla priser var men jag vet att det låg några Greys-boxar i potten så jag hoppas verkligen på sen sån!
Så kul, jag vinner aldrig nåt sånt så det här blev jag riktigt glad för..:)








En annan rolig sak är att Sussie har bokat biljetter till oss för att se GWEN STEFANI den 10 oktober! Woooo! Jag ska få biljetten av min kära bror i födelsedagspresent. LOVELY!


11 kommentarer:

Anonym sa...

grattis till vinsten!

Jag vill också se gwen! var spelar hon?

Linnéa sa...

raur: i stockholm, häng gärna på och titta! finns sovplats.:)

Anonym sa...

Vad kostar det hela? Hur tar ni er till stockholm, var ska ni sova? ;D

Anonym sa...

hur hittar man dig på VK? har letat och letat men det går inte....

Linnéa sa...

raur: jag ska bo hos min brors tjej, kan fråga om du oxå kan sova där, det går säkert. det blir antagligen tåg dit. jag vet inte vad biljetten kostar för jag får den av min bror, men gå in på ticnet och kolla, vi har ståplats. vore kul om du följde med, gwen är ju lovely!!!

maya: kolla efter LillaFröken, Lilla_fröken, LillaFroken eller lilla_froken. på nåt av dom hittar du mig, jag minns inte vilket..:)

Anonym sa...

Jag ska kolla om jag kan ta mig ledig på onsdagen och torsdagen och kanske fredagen där... hade ju varit superkul att se henne!

Anonym sa...

Jag ska köpa en biljett nu på fredag då lönen kommer så har jag iallafall en.. Ledigheten kan jag säkert fixa då det blir dags :)

Linnéa sa...

raur: precis så har jag tänkt oxå. och om det skiter sig så är inte biljetterna omöjliga att sälja!

Anonym sa...

g stefani. pfff. tacka vet jag public enemy 17/4.

Anonym sa...

jag vill också se gwenny! :)

Linnéa sa...

elefantsvans
lisa: köp biljett då..:)