onsdag, mars 21, 2007

Decisions decisions

Jag är så trött. Känner mig väldigt ostabil i humöret och känslorna. Igår i skolan så spårade en diskussion ur och läraren blev besviken och allt kändes bara jobbigt. Det är så många irritationer i klassen, speciellt i "Malmöbilarna" och det gör att alla känner av det och stämningen blev tryckt.

Idag var det dock bättre. I samtalsmetodiken ska vi nu ha riktigt sessioner där två behandlar, en grupp rollspelar och resten är observatörer och så blir vi filmade. Gruppen idag gjorde ett kanonjobb och var jättebra. Nästa vecka är det dags för mig, Lina, Linda och Maria att rollspela och någon vecka efter det behandla.
Varje grupp kommer att ha 3 samtal och rollspela 3 gånger (tror jag, jag har ingen riktig koll som vanligt). Det är kul att göra en sån här praktisk grej för det är så jag lär mig bäst.




Snart är det påsk också och jag har STORA problem med vad som ska göras då, eftersom jag har massor av saker på påskens ToDo-lista.
1. Åka till Köpenhamn och bo över en natt med Kalle för att fira vår 2-årsdag den 8 april.
2. Min kusin fyller 20 år och det är fest på påskafton.
3. Åka till Kalles föräldrars sommarstuga.
4. Fest hos Lina.
5. Bröllop i Tällberg.

Helst av allt vill jag åka på bröllopet. Kollade tågbiljetter och det är såklart svindyra. Jag måste vara borta lite från skolan också för att det ska vara lönt att åka den långa vägen.
Det hade varit så kul att gå på bröllopet eftersom det är en barndomskompis som gifter sig och så får jag åka till Kättbo och träffa mamma och pappa och dessutom gå på bröllop med dem.
Jag har en perfekt klänning för ändamålet och det vore kul att få klä sig riktigt fin och visa mitt "nya jag".

Men tåget kommer kosta ca. 1000:-, jag missar lite i skolan och så kan jag och Kalle inte vara med varann på vår 2-årsdag eftersom han får vara hemma med alla djuren. Så jobbigt att släpa dem över halva Sverige för så kort tid.

Jag ska tänka lite till och så ska jag prata med Kalle, mamma och pappa och se vad de säger om saken.

Ikväll ska jag och Anna spela badminton och strax ska jag äta lunch. Fiskbullar i hummersås med fullkornsmakaroner. Så gott, jag svimmar snart av hunger.
Imorgon har vi sovmorgon och det är tur för jag är dödens dödstrött. Behöver få sova ut lite.

4 kommentarer:

Anonym sa...

otrogna hund ;)

Linnéa sa...

hahahahhahahhahahahha!!!!!!

Desiré sa...

Hhaa shit!! Den där bilden från Bamse har jag letat efter skitlänge! Brukar använda det som referenshumor när nåt är svårt *asg* :D

Linnéa sa...

dessi: haha vad lustigt, men nu har du ju den iaf..:)