fredag, mars 16, 2007

Nytt problem!

Jag HATAR mitt hår just nu!!!
Antingen är det platt eller så lägger jag upp det på spolar och får volym men frisyren ser 60-talig ut. Det är visserligen fint men inte alltid.
Stylingtips och bilder på hur man får en page att se snygg ut mottages tacksamt!



But how???

5 kommentarer:

Anonym sa...

vill du ha lite ruffs köp "studio line: out of bed" vill du ha volym från hårbotten köp "sunsilk volume hold" för att få upp glans i håret kan du köpa silikon för håret, vilket märke du tycker passar ditt hår. sunsilks "re-style aqua spray" är jättebra om du vill ha mjukt hår och det inte är tvättat."Oliv balsamspray" är bra om du vill få håret mjukt, lite mer volym och blankt. Vanligt hårmousse är ju också ett svar, det är enkelt och lätt att få håret lite som man vill.

Linnéa sa...

tack för tipsen! jag har fått sunsilk som förslag på andra håll så jag inhandlade det idag, plus en rundborste så får vi se sen hur det blir..:)

mimmi sa...

Tycker alltid du ser fin ut i håret.. Bed heads thickening spray gillar jag och den luktar vansinnigt gott. Men annars är jag dålig på att få till håret.

Anonym sa...

Jag ska nog be martin klippa mig i morrn... ska behålla längden uppe på huvudet, som en mohikan och sen köra sidorna kortare :) Kanske blodera hela skiten med, vem vet ;D

Linnéa sa...

mimmi: tycker du? tack, jag tycker ju ditt hår ser så fint ut alltid!

raur: det tycker jag absolut du ska! det är fördelen med så kort hår, man kan göra vad man vill med det för det blir ju inte så utslitet och om det blir det klipper man bara bort det. GO for it, men jag vill se bilder snabbt! :)