måndag, mars 05, 2007

Where everybody knows your name...

Nu är vi hemma igen. Fan så kul det är att åka bil i många timmar i streck.
Helgen har varit superb! Vi har haft det mysigt och gjort en massa kul saker.
I fredags kom vi fram vid halv sju-tiden. Då fick vi god middag bestående av fylld kyckling, pasta och sallad och sen spelade vi Buzz. Min bror tror att han vann, men jag ledde HELA omgången och så hade han svintur på sista frågan och gick om mig. Det räknas knappt.
På lördagen gick jag och Sussie och tränade spinning. Det kändes skönt och så kunde jag unna mig lite extra på bion på kvällen. Vi åkte in till stan och flanerade lite.
Mina inköp:


Vi åt på Pizza Hut innan bion. Jag valde en Ceasersallad som såg jättegod ut på bilden i menyn, och så kände jag mig väldigt duktig. När jag fick den blev jag minst sagt besviken. Ett BERG av vanlig isbergssallad och på det några ynkliga kycklingbitar och krutonger. Ingen gurka, ingen tomat, ingenting. Helt klart värt 89 :-.





18.40 började bion. Vi såg Pans Labyrinth och den var OTROLIGT BRA! Världens kanske bästa film tom. SE DEN!
Pans labyrinth handlar om en ung flicka som i slutet av spanska inbördeskriget söker sig till en märklig labyrint. Det är en helt annan värld där den mäktiga Pan tar med henne på ett hisnande äventyr.
Den nyligen omgifta Carmen flyttar med sin dotter Ofelia till sin nya man, den kalla och auktoritära Vidal, kapten i Francos armé. Ofelias nya liv blir tufft och hon söker en fristad i en mystisk labyrint hon hittar.
Vackrare och starkare film än denna får man leta efter. Fantastiskt välgjorda specialeffekter. Parallelen mellan de två världarna, den vackra sagan och den hemska verkligheten, är så bra gjord och jag bara älskade den.
Att de pratar spanska gör ingenting, det gör filmen ännu vackrare och man tänker inte på det.


Igår gjorde vi inte så mycket. Spelade Buzz, lagade mat och hyrde film.


Jag har ätit massor med godis denna helgen, men jag har nog inte gått över mina kalorier jättemycket. Men vet inte om jag vågar lita på ett minus imorgon som blir min vägdag denna veckan. Kanske ett litet plus? Jag får se, jag ska mäta mig också och hoppas på minus där iallafall.

Nu ska jag packa upp och sen ska jag dansa samba.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är Pans labyrint kanonbra!
Jag tycker också att den iallafall lätt kommer vara årets bästa film!

Anonym sa...

Ser att du inte va riktigt nöjd med din örhängesamling än ;) Kul att du har haft kul :) och du, det koommer gå skitbra i morgon :)

Anonym sa...

Vilken fin klänning!

Linnéa sa...

raur: SJUKT bra, jag älskade den! när han med ögon-händerna vaknade och jagade ofelia höll jag på att dö.

eve: nja jag kände jag behövde komplettera den lite..;)

kyrin: en äkta HM, 398 sek..:)