måndag, mars 26, 2007

Vägning 11

STOR besvikelse. Jag är så besviken på mig själv, jag är så DUM och jag kan inte fatta att jag har sabbat för mig själv så här.
Vågen visade 1,4 PLUS idag. Fy fan.
Jag är iofs svullen för jag får väl helvetesmensen vilken sekund som helst men ändå.. Lite är mitt eget fel för att jag var så dum och hade så dålig karaktär. Men nu får jag mitt straff och det känns ju piss.
Det värsta är att jag ska åka på kryssning idag och tänkte att jag som belöning skulle få unna mig lite extra på bufféerna vi ska äta. Nu känns ju inte det lika lockande eftersom jag verkligen inte förtjänar någon belöning.
Det här är ett så jävla STORT steg tillbaks och jag är förbannat missnöjd för det är inte värt det! Jag vill ha mer kontroll och nu har jag tappat den. Fan.

Och jaja, tyck att jag överreagerar, att jag inte tänker sunt och att jag gör fel och att man SKA väl få unna sig ibland...
Men känslor kan man inte ändra på och man ska inte unna sig om det inte är värt det.

Om jag inte skulle åkt bort idag så hade jag kunnat skärpa till mig, vara noga och strikt med kost och motion och snabbt kommit in i rätt bana igen men nu ska jag bort och kommer inte kunna kolla riktigt vad jag äter förrän på onsdag eftermiddag.
Fan också, jag VÄGRAR att gå upp mer till bröllopet, det går icke!

Efter resan är det no alcohol, no candy och no snedsteg. PUNKT.

9 kommentarer:

Mayumi sa...

Om jag vore dig så skulle jag lägga på ett extra kol nu inför sommaren med träningen. Ju mer du tränar desto mer förbränner du. Räkna med att du hamnar på ett platå för eller senare men träna hårt och lev sunt på vardagarna så kan du unna dig godis på helgerna....och du, lägg alkoholen på hyllan ett tag :) Klart att du fixar det här till sommaren!!!

Anonym sa...

trist med bakslaget men det är ditt första. Och du vet ju iallafall vad det hela beror på med. Alla har vi svackor ibland då vi är mindre strikta och starka. Det är tur nog bara mänskligt. Du kommer igeg, det vet jag :)

Anonym sa...

Jag hejar iallafall på dig, jag tror du kommer gå ner till nästa vecka extra mycket bara för det. Du har viljan - det är ju det som är det viktiga!

Anonym sa...

heja heja heja! det kan lika gärna vara vätska. ingen ångest nu, du har ju gått ner jättemycket, det fixar du!

Anonym sa...

nej vad trist, fattar att du blev besviken!!

Anonym sa...

Jag förstår att du är besviken, men hej! 1,4 kilo och det mesta är säkert vätska. Det fixar du lätt som en plätt när du kommer hem igen. Det är vanligt med bakslag när man jobbar för att gå ner i vikt och ibland är det svårt att hitta en endaste orsak, det bara händer -som du själv sa, mens, hormoner och annat blä!!!!
Du fixar det :) Puss!

Anonym sa...

Åh, vet du... Vissa dagar har man mer vatten och annat i kroppen än andra, om du hade haft tisdagar som vägningsdag så kanske du hade vägt minus imorgon istället! Kämpa på, du är duktig.

Anonym sa...

förra veckan skrev du att bakslag är vanligt så var inte allt för besviken. fokusera mer på det salutogena än patugena så löser det nog sig...:)reflektion kring att vi inte kan ändra på våra känslor, så du tror inte på den kognitiva biten av behandling??
ett tips nu när du e så målmedveten och mer kunnig om god hälsa i allt vad det innebär är att lägga ner vägning varje vecka och istället kanske bara väga dig varannan månad. se dig i spegeln ist.du har inget att skämmas för! jag tror på dig tösen! och är helt övertygad om att du kommer nå dina mål och bli nöjd med din
självbild, sempa sempa!! //räven

Anonym sa...

Tänk hur du som behandlare skulle säga till en klient. Inget bra kommer av att anklaga sig själv, du vet. Även fast det är det första som kommer. Inget har någonsin blivit bättre av det. Inte en chans att du ätit 1,4 kg extra på en vecka! Och det "anonym" sa innan. En gång i månaden. Folk förstår inte att VK är som det är. Så strunta i det. Det ordnar sig! KRAM