tisdag, mars 13, 2007

Jag och Syster Yster i Göteborg

Fredag:
Jag kom till Göteborg 19.45 och Marika hämtade mig på stationen. Vi såg två skräckfilmer, Christinas House och Dark remains, och åt grönsaker och dipp och myste.

Lördag:

Vi gick den dryga milen i till stan från Kortedala och höll på att bryta ihop. Att springa i en massa affärer kändes inte så lockande, men lite shopping lyckades vi ändå med.
Vi tog spårvagnen hem, åt fiskbullar och kollade på Desperate Housewifes och sen började vi göra oss vackra inför kvällen.
Vi förfestade längre än vi tänkt, som vanligt, men tog oss in till stan och festade vidare. Innan kvällens slut hade vi hunnit med en spya, en supertönt som trodde han var megatuff manager, hans stackars artist, en nakenchock och lite handgemäng.






Söndag:
En äkta bakisdag. Vi lullade runt i pyjamas och kollade på Desperate Housewifes hela dagen tills det var dags för mig att ta tåget hem igen.
Tågresan var hemsk, jag mådde illa och hade brutalångest hela vägen. Men det är väl så det ska vara om det varit en riktig fest.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Verkar som ni, trots den brutala ångesten, haft superkul!

Helena Rost sa...

tjena vad lika du och din syster är varandra!
vart gick ni ut?
/helena från gbg

Anonym sa...

vad söta ni är :)

Linnéa sa...

raur: vi hade skitkul. fattar intre varför man ska ha ångest när man inte har nåt att ha ångest för.. men det är väl nåt som sitter kvar sen jag fick börja äta medicin för jag jämt hade ångest.

helena: ehhm, detta e lite pinsamt men jag minns inte vad stället hette. det var nåt rockställe som var gratis inträde och som var öppet rätt länge. säger dig säkert nada..:)

moni: tack..:)