söndag, mars 25, 2007

Jag älskar lamm.

Igår var vi hos Kalles föräldrar och hälsade på för hans mamma fyllde år.
Efter maten så gick vi ut till fåren och hälsade på. Jag älskar får, de får så fina barn och jag vill ta hem dem allihop!
Ett av lammen hade blivit bortstött av sin mamma så Kalles pappa matar den med nappflaska. Lammet kommer direkt man öppnar och hoppar på en som en hund och vill ha mat. Så lovely!
Sen ville hon/han suga på mina fingrar och hoppa lite till.
Jag fick krama två fina lamm och sen ville jag flytta in hos dem.




Jag klär i lamm. Borde alltid bära runt på ett.




Djurbarn blir jag riktigt riktigt blödig av när jag ser. Jag kan nästan börja gråta för att de är så fina! Men ALDRIG att jag känt så när jag sett ett människorbarn, att jag bara vill ta det i min famn och älska ihjäl det foreever and ever.
Jag gissar ju att det kommer hända när jag får egna ungar men det är lite lustigt tycker jag, för djurbarnen jag blir så förälskad i kan vara vilka som helst, var som helst.
Djur är finare än människor helt enkelt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kunde inte hålla med dig mer....Älskar djur!
Ses kväll!

Anonym sa...

Fluffyflyffyfluff!!! <3

Anonym sa...

vaaa dricker lammet öl? eller vad är det för flarra du håller i? :)

Linnéa sa...

moni: hahahah det är en ölflaska med en sån napp på som lammet dricker mjölk ur..:) hahaha trodde ingen skulle notera det..:)

Anonym sa...

jag håller med dig, jag får också starkare band till djurbabysar än människorbabysar.. men det kommer väl det med i framtiden ;D

mimmi sa...

Djurbebisar är sjukt söta! Undrade också över ölen haha :)

Anonym sa...

Åh, vilka underbart söta lamm!
Hehe, jag reagerade också på ölflaskan men tänkte nog att det var något annat innehåll i.. Djur, och speciellt djurbebisar, är sååå fina :D