onsdag, november 29, 2006

Underbara människor..

Först vill jag tacka alla jättemycket för era snälla ord!
De har värmt jättemycket och fått mig att bli gladare och inte känna mig så dålig.
Att även folk som inte känner mig, aldrig träffat mig tycker jag verkar vara en bra människa känns fantastiskt!
TACK!!!

Jag var nervös för att gå till anstalten idag. Men dagen blev underbar!!!
Vi blev så bra bemötta av personalen. De brydde sig om oss, var väl förberedda på att vi skulle komma och hade en helt annan syn på arbetet.
Vi gick runt och fick se lite olika grejer, men på kvällen när alla var tillbaks från arbeten och skola så ropade de på oss och tyckte vi skulle komma och prata med dem. Så jag satt i en cell med två intagna och pratade med dem ett bra tag. Det är så intressant att höra vad de tycker och har varit med om.
Sen gick jag ut och satt med ett gäng som spelade kort. Vi hade så kul, de skojade och skrattade och jag tror de tycker det är kul att vi är där eftersom vi varken är intagna eller plitar.

När jag satt där vid bordet, med 5-6 intagna killar som alla hade ganska långa fängelsestraff så slog det mig vilken upplevelse det är.
Man får inte 6-7-8-9-10 år för ingenting, det kan vara rånare, mördare och narkotikasmugglare man sitter med, som de på utsidan föraktar och inte tycker är mer värda än vatten och bröd i en liten kall cell.
Men när jag satt där med dom och hade jättetrevligt så var de precis som vilka killar som helst. Jag har ingen aning om vad de gjort och jag bryr mig inte heller. De är dömda för det så det är inte min grej att bry mig om. Iofs hävdar ju alla att de är oskyldiga men..;)
Jag kanske låter löjlig nu men jag blir så lyrisk över att få se den här sidan av ett fängelse och kunna umgås med de intagna. Det är inte många som får den chansen.


När jag kom hem ikväll så hade Charlie från TattooWorld ringt och det innebär antagligen att någon lämnat återbud och att det finns en tid till mig snart! Jag ska ringa honom imorgon och hoppas den finns kvar och att det är en tid jag kan ta. Vore så gött att få börja på min finfina tatuering..:)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova för att orka med lite julklappsshopping imorgon!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du får en tidigare tid hos Charlie :D

Anonym sa...

Fan vad gött att det var annorlunda än dagen innan och att det verkar finnas trevliga människor på det där stället. Intressant att du utmålar de intagna som trevligare än de anställda....
Hoppas, hoppas på tidigare tatueringstid. Kanske 30/1....