torsdag, november 23, 2006

En sån där bra dag!

Inte blivit så mycket datorugglande idag eftersom Anna följde med hem efter praktiken och sover här.. Hon ligger just nu nerbäddad i den sköna, fina soffan och ser på Insider.

Idag var bästa dagen hittils på praktiken.
Jag börjar känna mig mer hemma och kan ta mer plats och göra mer saker utan att känna mig som ett miffo.
Intervjuade "min" intagne med och det gick över all förväntan. Det var lite nervöst först, man vet ju inte vilka ömma tår man kan trampa på men tjejen jag pratade med var bra. Hon fick förtroende för mig och öppnade upp sig och berättade jättemycket.
Vi fick otroligt bra kontakt och jag tror hon mådde bra av att prata. Hon är väldigt ung och känner sig nog otroligt ensam.
Vi pratade om hennes uppväxt, bakgrund, familj, umgängde, missbruk, skola osv men efter ett tag gled vi in på tv-serier och hon uppdaterade mig i senaste tidens Days of our lives.
Vi hade samma film- och musiksmak och hon gillar oxå piercingar och var väldigt fascinerad av mig. Det kändes bra, som om hon kunde identifiera sig lite med mig. Glad över att jag tog mig tid att prata med henne, om annat än intervjun.
Vi satt i nästan 3 timmar, tiden bara flög iväg och det var jätteintressant och lärorikt.

Jag måste passa mig för att engagera mig för mycket i de jag jobbar med i framtiden. Jag känner redan nu att jag vill ta den här fågelungen under mina vingar...

Jag hade en lång dag idag, 8-18, men den gick fort då jag gjort många roliga saker.

Imorgon är det äntligen fredag!
Kalle kommer hem och på kvällen ska vi se Pirates of the Carribean - Dead mans chest som jag fick igår.
I looooove Jack Sparrow.

Nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på Anna som blir rädd när ormarna klättrar och ramlar ner på golvet. De väger en hel del så man hoppar lätt till om man är ovan. Hon har redan fått tre hjärtattacker..:)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jack Sparrow är Sååååååååå HET! :-)))))~

Anonym sa...

Ska bli kul att se ormarna i morrn! Förresten, jag har ju din adress och så, men tror du att du kan skicka över en liten vägbeskrvning hur jag tar mig hem till dig? Jag vet ju att när vi cyklade till den afrikanska dansen sa du att du vid den där korsningen bordde rakt upp i den där gatan :P vad heter den där gatan eller det är den gatan du bort på? ;D

Ja, som du hör är jag smått vimsig men om du kan maila över nån lätt vägbeskrivning via där vi kom när vi var och dansade skulle jag vara superglad :D