måndag, november 13, 2006

Häktet

Första dagen på praktiken gick jättebra och var intressant. Vi hade rundvandring på häktet och jag kommer aldrig lära mig att hitta där inne. Jag har världens kanske sämsta lokalsinne så det kommer inte bli lätt.
De här 5 veckorna kommer verkligen bli en upplevelse eftersom det är en miljö jag aldrig vistats i tidigare. Det är spännande och nästan lite overkligt.
Imorgon ska vi på rundvandring på anstalten och vad jag har hört av den gruppen som var där idag så var det mycket visslande och skrikande efter dem.

Vi slutade vid 15.30 och eftersom jag åkte med Jonas imorse så promenerade jag hem. Och jävlar vad det regnade. Mina stackars all-stars var dyngsura när jag kom hem och byxorna var genomblöta upp till knäna. Jag hade smink i hela ansiktet och håret luktade blöt hund.
Men hellre det än att åka de äckliga stadsbussarna.

Jag är jättetrött nu, många nya intryck och information på en gång så huvudet är sprängfyllt. Och det är en sån lättnad att inte behöva plugga när man kommer hem. Herregud jag hade nästan glömt hur det kändes.
Men jag måste plugga till ett prov jag ska göra om innan jul. Jag körde rejält på psykologiprovet, vilket nästan hela klassen gjorde. 2 av 22 klarade det! Helt sjukt. Det säger lite mer om läraren än om oss tycker jag. Han är jättebra men.. ja jag vet inte vad jag ska säga.
Jag skrev rätt på alla frågor men skulle ha skrivit MYCKET mer för att få godkänt. Vi gick igenom provet och jag tycker jag svarat så pass bra och mycket att jag borde fått godkänt men det tyckte tydligen inte han och jag orkar inte tjafsa. Nu vet jag att jag måste memorera den satans boken och skriva typ en roman nästa gång.

Nu ska jag slappa lite till och invänta PRISON BREAK!



Veckans PB-bild ;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fy fan vad sugit, men du klarar säkert provet nästa gång. Knaslärare! Dom har vi tillräckligt av :(

Anonym sa...

Det går bättre nästa gång, gumman! Vad kul att det kändes bra på din praktik! Puss

Anonym sa...

jaja, jag tankar hem avsnitt nr11 i natt. och jag kommer inte ha säsongsuppehåll på mina avsnitt...
//bena

Anonym sa...

verkligen surt med provet, men som andra sagt så klarar du det säkert nästa gång.. och ibland får man misslyckas, världen går ju tur nog inte under för det ;D

Skönt för sig att iallafall ha kvällarna lediga nu, måste kännas lite lyxigt efter denna hårda plugg-tid :)

Mirja sa...

så surt med omtentor, särskilt då det handlar om läraren. för det är ju rätt uppenbart då så många missar den i klassen. Jaja, men nu vet du ju hur du ska klara den nästa gång! lycka till!!

Linnéa sa...

alla: supersurt med provet, spciellt eftersom jag sett fram emnot att släppa skolan under praktiken. håll tummarna för att jag klarat juridiktentan iaf!