torsdag, november 02, 2006

Klart slut.

Psykologiprov imorgon och min hjärna har lagt av.
Kom hem från skolan, lagade middag och låg sen i soffan för att slappa lite. Började frysa som fan och var tvungen att ta ett hett bad. Efter badet satte jag mig i sängen för att plugga men ögonen orkade inte. La mig för att sova en stund. Somnade så djupt att jag trodde det var nästa dag när jag vaknade. Halsen började ömma, kroppen var helt tömd på energi och jag orkade knappt resa mig.
Tog mig i kragen och gick igenom alla instuderingsfrågor jag gjort en gång. Sen sa huvudet definitivt stopp.
Nu har jag ångest och är nervös inför imorgon. Jag kommer garanterat sitta där och förbanna mig själv för att jag inte pluggat mer.
Fan också.

Och juridiktentan nästa vecka ska vi inte tala om. Hade sista lektionen idag och det förvirrade ännu mer. Så mycket som man måste ha med, så lätt att skriva ett enda litet ord som förstör allt. Indirekt uppsåt, befogenhet, ren accept, råntvång, avtal, likgiltighetsuppsåt, oren accept, direkt uppsåt, utbud, behörighet, acceptfrist, god tro, rekvisit.......... AHHHHHHH!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

håller iallafall tummarna för dig och dina tentor :) Att plugga är oftast kul och givande men kan suga riktigt hårt ibland och dessutom suga musten ur en helt. Kämpa på!

Linnéa sa...

raur: tack jag ska göra det. det är ju bara nästa vecka oxå sen praktik fram till jul!

Anonym sa...

Ursh så stressande! Men det fixar du. Själv hade jag prov i make-up igår och det var töntigt lätt haha!

Trollduvan sa...

lycka till imorgon! Man kan ofta mer än vad man tror när man sitter och pluggar sista dagen. Det kommer säkert att gå bra

Anonym sa...

Lycka till på provet imorgon! Puss

Anonym sa...

man ska inte plugga i sängen, hihi. jag somnar jämt om jag gör det :)