tisdag, augusti 22, 2006

Barn av vår tid

Jag och Evelina var på Nationalteatern ikväll och det var så jävla BRA!!! Roligaste spelningen jag någonsin varit på, totalt lyckorus! Att stå där med en massa folk och skrika med i röjig rock, eller hålla om en bra kompis och gunga i takt med en vacker lugn låt var underbart.
Att de hade med en jättetuff rastatjej som sjöng järnet i Hanna från Arlöv gjorde allt 1000 gånger bättre.





Kvällens bästa:
  • Hanna från Arlöv
  • Bara om min älskade väntar
  • Kolla kolla

Fast Barn av vår tid, Bängen trålar, Livet är en fest, Vi fortsätter spela rock n' roll, Jack the ripper och Lägg av var också underbart bra!

4 kommentarer:

Mayumi sa...

Asså, Jocke sa att jag var knäpp i huvet som skickar "Vad var det jag sa" meddelanden till dig men jag gjorde det bara för att retas med dig, bara såru vet :) Jag tror att du ska förlita dig till dina egna beslut ändå och det skadar ju faktiskt inte att sätta ett högt pris först, det kan man alltid sänka sen. Så jag önskar er lycka till med fler kommande försäljningar!! *kram*

Mayumi sa...

Åh, jag skulle vilja se Peps in concert!! :)

Lina sa...

När jag och min kompis nathalie gick p gymnasiet var barn av vår tid vår traditionella förfestarlåt. nathalie brukade ta tag i lampan och dansa runt och sjunga järnet, (medan jag mest var full och larvade mig). sedan dess har jag en ovillkorslös kärlek till den låten. den kommer alltid var speciell för mig. fattar att det var en grym spelning!

Lina sa...

förresten, tack för du länkat mig. skrev ett längre svar på min sida, men jag antar du läser din blogg mest =)