onsdag, augusti 30, 2006

Jag är nyfiken gul

Idag är det Stabbarbsgården och Vä-anstalten som står på schemat. Fick sovmorgon idag eftersom första besöket börjar kl. 13. Men det blir nog sent på anstalten i Kristianstad där vi ska vara kl. 18.

Jag har ont i halsen och är snorig. igår kände jag mig lite febrig också. jag kan inte bli sjuk nu! Inte med den kommande piratfesten och skolan.

Kalle har något fuffens för sig till min födelsedag. I lördags var han iväg och fixade med något och i söndags var han borta i flera timmar. Vad i HELVETE kan man fixa med då? Jag är så nyfiken så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
När jag betalade en räkning åt honom så såg jag på kontot att han tagit ut ganska mycket pengar (såklart han tänkt på att ta ut pengar och inte betala med kortet!!!) och igår så avslöjade han allt "allt måste klaffa" på fredag för att det ska bli bra. Men det hade någon lovat honom att det skulle göra. VEM är denna någon??? VAD är det som ska klaffa???
En annan ledtråd var att det finns något i lägenheten som är en slags ledtråd. Inte en present som är gömd eller så, utan bara något i lägenheten. Det kan ju vara VAD SOM HELST!
Jag blir tokig. Det måste blir fredag NU!
:)

"Hej jag är nöjd för jag driver min flickvän till vansinne med allt hemlighetsmakeri"

10 kommentarer:

Anonym sa...

Kalle är så finnnn!

Lina sa...

shit vad han ser hemlighetsfull ut på den dära bilden....hihi

Anonym sa...

vad gulligt! jag vill också bli så överraskad! :)

Linnéa sa...

rocksnoran: jag vet, kalle är fiiinast..:) och sen kommer ola..:)

Mayumi sa...

Ja, jag har kollat runt lite på de andra kläderna också men inte hittat nåt som jag direkt fastnat för......provade en skitsnygg höstjacka men jag avvaktar, tänkte se om jag hittar nåt i USA först..... :)

Mayumi sa...

Men asså, NÄE inte Josefin....jag står inte ut med henne på TV ens.....
Hoppas Kalle ger dig nåt fint på fredag då!! :)

Anonym sa...

hihi vad gulligt och spännande!

Anonym sa...

Hihi, så du fyller år nu snart :) Säger grattis redan nu så jag inte glömmer det ;D

Anonym sa...

Hihi, så du fyller år nu snart :) Säger grattis redan nu så jag inte glömmer det ;D

Anonym sa...

hej du! :) du skrev i min blogg att du kunde skicka Gabriellas sång till min mail, ska precis gå från datorn annars hade det funkat med msn, men om du har tid kan du skicka den till typsanna@hotmail.com. :)