onsdag, augusti 16, 2006

Kom och köp, konserverad gröt!!!

Förra veckan och den här veckan har präglats av pyssel. Jag har verkligen pysslat my ass off.
Anledningen?
Jo, jag och Ninni ska ha ett stånd på Malmöfestivalen där vi ska sälja våra egenhändigt ihopknåpade saker. Jag ska sälja pärlfjärilar man sätter i blomkrukor och virkade hårband och Ninni ska sälja jättefina halsband.

Men det är så svårt att veta vad man ska ta för priser! Kan ni hjälpa mig lite?
Vad hade ni kunnat betala för det? De är handgjorda och ganska pilliga att få ihop men ganska söta tycker jag själv såklart..:)
Och även om ni själva inte skulle bafatta er med en fjäril i ert hem eller ett hårband på huvudet så kanske det skulle passa som en present till någon?

Vad är rimligt att ta för fjärilarna och hårbanden?


Vi ska ha vårt bord i Raoul Wallenbergs park vid Gustav Adolfs Torg lördag den 19:e och söndag den 20:e från kl. 11 och framåt. Kom jättegärna och hälsa på!!!

5 kommentarer:

Mayumi sa...

Asså, jag skulle kunna tänka mig att hårband: 50-70:- och pärlfjäril 25-30:- verkar rimligt.
:)

Anonym sa...

Jag ar svindalig pa pris som sagt.. men jag kommer komma forbi o titta!

Anonym sa...

Eller nej det var ju denna helg ni satt..vad synd! jaja hoppas ni far salt mkt :)

Mayumi sa...

Jo, jag förstår att det ligger mkt tid o arbete bakom men folk fattar inte alltid det och vill gärna inte betala så mkt. Men det är ett bra förslag att gå ut med ett högt pris o sen justera det allteftersom tiden går. Du märker ganska snart om folk handlar eller inte :) Din mamma o jag var till en vävstuga på Sollerön i somras där vi fick veta hur mkt tid o arbete d ligger bakom vävda mattor och "tavlor". Herregud, då fattar man att det kostar därefter men det är som sagt svårt att få det sålt..... :) Hoppas du lyckas sälja bra iaf!!! Lycka till!! :) PS! Ett tips kan ju va att sitta o pyssla med pärlfjrilar o hårband i själva ståndet, så folk får se hur ni gör dom :)

Anonym sa...

Fint....!!!