söndag, augusti 06, 2006

Ingen skillnad på mitt och ditt?

Det var mycket trevligt hos Maggi och Ola igår. Jag drack rosévin och drinkar och blev rätt så full. Är inte alls bakis idag och det är jävligt skönt.



Kalle kom hem igår efter att ha jobbat ca. 30 timmar i streck och var jättetrött. Tagen som öppnar grindarna upp till parkeringen fungerade inte så han ställde bilen på gatan istället. Han glömde mobilen i bilen och tänkte gå ner och hämtade de men han somnade och vaknade inte förrän jag kom hem inatt.
Och för ett par timmar sen då vi skulle åka och handla så upptäcker vi att någon slagit in rutan på passagerarsidan och snott mobilen. Så jävla onödigt.
Så det blev en massa samtal till polisen och Telenor och sen måste försäkringsbolaget ringas och bilen lämnas in för att få ny ruta osv osv.

Nu har iallafall handlat tacos som vi ska avnjuta ikväll tillsammans med Alex och Jörgen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad händer på bild nr 8? :D Snyggo halsband o gloss(?) du har!

Anonym sa...

Jävvvvvla mobiltjuvar. DÖ!

Anonym sa...

men heeeey pretty thang!! SJUKT VACKERT med uppsättningen med korskruvslockarna som sticker fram!!! och; eller huuur är det så sickly skönt dom gångerna man vaknar och inte är bakis? det känns ju som om man vunnit första pris i nån tävling, först få vara full & härlig, och sen INTE få nästa dag typ halvförstörd på grund av det..lovley I tell ya.

Anonym sa...

Ah snygga foton! ^^