tisdag, augusti 08, 2006

Dagens röstning: VÅRA VACKRA SVENSKOR



  1. Tuva Novotny
  2. Nina Persson
  3. Helena Af Sandeberg
  4. Regina Lund

14 kommentarer:

Anonym sa...

Nina Person alla gånger. Ett extra plus för hennes snygga kläder.

Namnet låter bekant, men å andra sidan är det ett rätt vanligt namn, så jag kanske lurar mig själv. Om jag skulle se han skulle jag säkert känna igen honom! Men det är iaf ingen som jag känner!

Anonym sa...

Du har inget foto? Nu blev jag helt besatt och repeterar hans namn i huvudet HAHA.

Anonym sa...

Ja vad kul! mimmianna@hotmail.com

Mayumi sa...

Det vore jättekul om du hängde med ner till Rom nån gång. dit flyger man billigt och vi kan bo hos min kusin :) Så kan vi shoppa järnet!! :)
Jag har haft så himla kul i helgen att det skulle krävas flera sidor på bloggen för att berätta allt. Jag har verkligen skrattat mkt och bara njutit av livet. Det var länge sen jag faktiskt mådde så bra. Och Madonna är ju en kanonbra show artist. Hon anlände till scenen inuti en gigantisk diskokula som öppnade sig som apelsinklyftor. Det är klass det!! :)

Anonym sa...

Näe känner faktiskt inte igen honom! Och Jonte ser mkt äldre ut, känner knappt igen han heller :D Men vad kul att du skickade så jag fick stilla min nyfikenhet ;)

Anonym sa...

NINA!

Mayumi sa...

Alltså, jag betalade ca 1500:- för flygbiljetten. Transfer t/r flygplatsen kostar ca 14 euro (135:-), mat 4 dar ca 500:-
Jag shoppade inte så mkt eftersom jag måste spara till USA resan med totalt så gick det på ca 300:- för en väska, ett par skor och lite matprodukter som jag tog med hem. Taxi ca 100:-. Totalt så skulle du kunna klara dig på runt 3000:- för flyg och fickpengar beroende på vilken tid på året man åker ner :)

Mirja sa...

Nina persson utseendemässigt men Tuva personlighetsmässigt.

Mayumi sa...

Ja, alltså på marknaden kunde man köpa jättefina klänningar för 10 euro (ca 100:-), massor av smycken från 1 euro och uppåt, märkesväskor (kopior) för hur billigt som helst, det gäller att pruta, man kan säkert komma ner i under 10 euro, jag hittade fina gamla ramar för 5 euro, det fanns jeans, prylar, kläder.......

Anonym sa...

Regina Lund, lätt!

Anonym sa...

Tuva, ihop med utstrålningen och intellektet!

Lina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Lina sa...

tuva..nej förresten nina...eller tuva...eller nina...vet inte...ok kompromiss, nina för att hon är apcool rockflicka med jävligt snygga kläder och för att emmerdale var helt unik och tuva för att hon är cool skådespelerska med intellekt och underbara ögon...

LolitaRegina sa...

REGINA FOREVER! hon är den vackraste kvinna jag vet alla kategorier.

fast helena var sjukt vacker på just den här bilden du valde..