måndag, augusti 28, 2006

Lucy???

Denna helgen och idag har det spenderas MUCHO DINERO!!!

Det hela började med att jag, Kalle, Evelina och Johan åkte till reptilmässan i Kristianstad i lördags. Jag åkte dit med tanken att jag skulle hålla Kalle från att köpa något nytt djur.
Och vad händer? Jo jag blir störtförälskad i en leopardgecko, tangerine/lavendel, och köpte den plus ett terrarium. Kalle blev då så inspirerad att han köpte en bollpyton och ett terrarium.
Herregud vi är fan inte kloka. Men djur är ju vårt stora gemensamma intresse så... :)

Igår åkte vi till Hornbach och köpte inredningssaker till våra nya familjemedlemmar. Det blev kanonfint och jag målade en bakgrund till mitt terrarium som jag blev jättenöjd med.





Idag har jag och Ninni varit på en liten shoppingtur.
Vi började på Stoff och Stil och där inhandlade jag tyg till min piratklänning, tyg och tillbehör till en kjol, mönster, garn och glitter, tyg till Kalles Jack Sparrow-hårband och lite fina träpärlor.
Sen åkte vi till Skopunkten och provade massa fina skor. Jag köpte inga men ska fundera lite.. På Ekohallen köpte jag ett plastmått som jag kan mixa i med min stavmixer.
Vi drog vidare till gamla B&W och på HM köpte jag en lila omlottklännig som var jättefin. På Gallerix inhandlade jag två skrivböcker och ett pennfack och sen fick det vara nog!
När jag kom hem så låg det ett Ellos-paket på golvet med den fina mönstrade klänningen i och den passade jättebra.

Så nu har jag massa nya fina saker att gotta mig med resten av dagen.. :)


5 kommentarer:

Anonym sa...

Du är galen!!! Jättefina djur. Puss

Anonym sa...

Åh geckos är bland det sötaste jag vet. Vi hade en vild liten en på balkongen i Turkiet. Låter din gecko? Fina grejer du köpt också..jag ska nog också till Stoff o stil snart!

Lina sa...

nya grejor är alltid kul. man blir upprymd hela tiden av det...materialistlina

Anonym sa...

Geckos är riktigt häftiga! Funderade också på att skaffa en för några år sedan, men sen tröttnade jag på tanken. Men en liten snakey skulle jag kunna tänka mig ^^ Betoning på "liten" eftersom jag inte vill ge den möss o sånt :/

M sa...

Men är det inte en bajskorv i terrariet?