torsdag, augusti 03, 2006

Atleter

Kom på att jag glömt berätta om helgen som var. En av de roligaste på riktigt riktigt länge.
På fredagen kom våra möbler från Living. Det blev så jävla snyggt med kistan och tv-bänekn i mörkt massivt trä. älskar den stilen!
Det har blivit riktigt fint här hemma, jag har pysslat till det lite.
Iallafall..

Ane och Alex kom hem till oss så vi satt på balkongen och drack öl och pratade. Sen gick vi på Golden och drack ett par öl och sen till Intergrill för en natt-falafel.
På lördagen gick vi på Möllevångsfestivalen. Så mycket fint de sålde där! Jag köpte ett halsband och en sjal från Uma Bazaar för endast 99 kr.
Sen gick vi hem och gjorde iordning det vi skulle grilla. Vi hade dragit ihop ett gäng och satt och grillade, drack lite alkohol och spelade brännboll på grönan här bredvid oss. Och så kul det var med brännboll! Har inte spelat på många år men det ska definitivt göras igen.
Efter brännbolen gick jag, Kalle, Alex, Lina och Maria hem till oss, drack lite drinkar och hade kul. Promenerade till Route 66 för att lyssna på musik, men när det kostade 80 kr och vi mötter av pretty girls så sket vi i det. Gick på Golden och drack en öl. Bestämde oss för KB och gick dit men stod utanför och velade tills vi beslutade oss för att skita i det oxå.
KB känns motbjudande nuförtiden. Det är fan aldrig roligt där längre. Ska sluta gå dit helt.
Jag, Lina och Maria skildes åt på Möllan, jag köpte en falafel och åkte hem. Nöjd och glad.
Söndagen var trist för då var allt det roliga över och Kalles semester led mot sitt slut. Men så är det ju alltid.


En mer atletisk skara får man leta efter ;)

5 kommentarer:

Anonym sa...

mysiga bilder..jag längtar hem lite!

Anonym sa...

Vad e Living föresten?

Mayumi sa...

*hehe* Jag har tyvärr inga bilder på Jocke i shorts än men jag har alldeles nyss varit o köpt mig en egen kamera så jag kan nog fixa några inom kort!! :)

Mayumi sa...

Jag köpte en Samsung Digimax L60. Enligt recentioner jag läst så ska den va bra men vi får välan se :)
Hoppas tröjan passar. Jag tyckte den var jättesöt men kunde ju inte direkt prova den mitt ute på loppisen så jag tänkte att 10:- är ju peanuts. Jag fick plats med inte bara mig utan även katten i den så den var lite för stor :)

Mirja sa...

Jättefin den där nya klänningen från HM du har på dig när du servar i en bild. =)Hoppas du haft en fin sommar!!