fredag, augusti 04, 2006

Hobbyafrikanska

Om 1 timme ska jag och Lina (Raur) till en lokal på Augustenborg för att prova yoga och afrikansk dans i 2 timmar för 20 kronor. Det ska bli jätteroligt eftersom jag länge velat prova på afrikansk dans. Om det kommer många ikväll så kommer de dra igång en kurs i höst så jag hoppas verkligen på det. Annars ska vi söka upp någon annan kurs. Jag är verkligen peppad inför det nu!
Får se om jag ska kombinera dansträningen med ett kort på Enighet också. Vill gärna träna mer än 1 gång i veckan.


Igår var jag ute och power walkade för första gången i mitt liv. Det var roligt och jag gick en rejäl runda vilket känns i sätesmusklerna idag..:) Ska göra det imorgon igen och försöka göra det till en rutin så länge det är behagligt att motionera utomhus. Om jag trivs med det och inte tröttnar kanske jag struntar i gymkortet. Bättre med frisk luft och definitivt billigare.


Kalle kommer inte hem ikväll utan imorgon eftermiddag. Det är tråkigt när han jobbar så mycket för han är bara trött och blir ibland grinig och lite otrevlig när man pratar i telefon. Förståeligt eftersom de jobbar från 6 till 22-23 och ibland långt ut på nätterna, men ändå irriterande. Det är inte så roligt när jobbet påverkar allt annat så mycket.
Förhoppningsvis orkar han följa med hem till Ola och Maggi på fest men det vore inte så konstigt om han vill vila istället.

Jag är jättetrött hela tiden och jag tror det är för att jag äter för dåligt och det är ju inte så bra. Men min kropp känns så hemsk. Idag har jag dock ätit lunch (omelelett med en sojakorv och keso och gurka) och så ska jag äta ett pitabröd med grönsaker, quornbitar och sweetchilisås ikväll. Låga points (5,5) om man räknar sådana, vilket jag inte gör men det är nyttigt iallafall. Det har gått bra med min diet. Förutom alkoholen i helgen men alkohol tänker jag inte räkna. Igår var jag och Lina (Exem) på bio och såg Silent Hill och då unnade jag mig Indianpopcorn, inget godis eller de popcornen man köper på bion.
Jag har inte ätit något sött eller för fett utan varit väldigt nyttig och det tänker jag fortsätta med. Jag vill inte känna mig tjockast längre, eller höra på mina smalare kompisar som klagar på sitt non existing fett. Så det så!

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.mangooutlet.com/index.jsp
Och välj sedan varor för 10-20 och sen bläddra fram till sidan 20.. Tror det var så! Men annars hittar du den genom att bara bläddra igenom varorna.
Ska också ut o gå snart + försöka ignorera mitt godis-glass-chips-begär..

Anonym sa...

ja man måste ju vara ärlig tycker jag :)