torsdag, augusti 03, 2006

Dilemma

Jag tycker det är skitsnyggt att ha håret i typ en turban. Alltså allt hår invirat i sjalar.
Det ser så snyggt ut på de tjejer jag ser som har det, både med eller utan dreads, men sen när jag själv har det så vet jag inte.
Ser det snyggt ut? Eller ser det bara ut som jag får ett minihuvud i jämförelse med min gigantiska kropp? (OKej, jag kanske överdrev lite nu) Men jag känner mig inte alls lika snygg som "alla andra" som har det.
Så jag tog lite foton och nu vill jag ha ÄRLIGA kommentarer och tips. Var brutala mot mig nu! Ärligt är härligt! ;)


11 kommentarer:

Anonym sa...

no problemos, du ser super fin ut i din turban. fin fint:)

Anonym sa...

Skitfint. Jag vill också kunna ha så, men varje gång jag försöker ser jag bara ut som en canserpatient :( Känns som om jag ser helt skallig ut. Men det är kanske för att mitt hår inte är så tjockt så allt bara blir platt o fult.

Anonym sa...

du passade jättebra i det. ååh, jag vill också kunna passa i det men jag ser verkligen ut som att jag har ett oversizat huvud. visserligen är det ju inte helt omodernt med oversize, men det kanske inte gäller skallar ;)

Anonym sa...

Nä är det det som e tricket! Alltid undrat om det e just så som folk gör.. Men blir man inte asvarm? :)

Anonym sa...

Jag tycker att du e fin som alltid!! Men jag förstår dig.. man känner sig inte helt hemma i turban..

Anonym sa...

det är jättefint..

Mirja sa...

Jag tycker du passar jättefint i turban!! Jag vill oxå kunna bära det sådär fint men eftersom jag har så platt hår ser det bara knasigt ut...nöjer mig med att ha schalar runt huvudet bara över öronen, så att man ser ltie hår där bak iaf =)

Anonym sa...

nice nice . Du har inget att oroa dig över utan de e bara o köpa tyg i jordens alla färger och rocka runt! :)

Linnéa sa...

Tack allihop.. nu är så snälla..:) jag kör på!

Anonym sa...

jaha, och moni vänder kappan mot vinden såklart. jag tycker inte att det är snyggt! :) men huvudsaken är ju att man tycker det är snyggt och trivs själv.

Anonym sa...

hörrö snyggve! det är skitsnyggt, men kan du inte testa att sätta upp det så att man ser dreadsen i nacken? alltså inte så att dom hänger lösa, utan bara att man ser att dom sticker fram lite, så att sjaletten mer är som ett väldigt brett diadem? det hade nog också varit ruskigt fint.