onsdag, maj 22, 2013

Intervaller i regnet

Efter att jag nattat Nemo gav jag mig ut för lite backintervaller. Det regnade men var väldigt skönt ute och benen kändes pigga trots måndagens terränglöpning. Eftersom jag inte hade så mycket tid på mig blev uppvärmningen lite kortare men som planerat la jag på en backe i andra blocket av intervallerna.

Uppvärmning: Ca 1,5 kilometer
Stretch
10 backar
Gåvila 1-2 minuter
8 backar
Nerjogg
Slutspurt


Och vet ni vad som är helt underbart? Att jag inte får ont i benen! Innan akupunkturbehandlingen hade jag fått ont efter att ha sprungit ett långpass och hade jag kört ett intervallpass efter bara en dags vila hade jag fått skitont och avbryta träningen och gå hem. Och nu, smärtfri!!

Helt ärligt så trodde jag det var för bra för att vara sant att akupunkturen skulle hjälpa. Men desperat som jag var så ville jag ändå testa och gjorde en behandling på fyra gånger. 200 kronor per gång = 800 kronor och så 500 kronor i fruskvårdsbidrag från jobbet gjorde att det endast har kostat mig 300 kronor för att slippa de satans onda benhinnorna. Kanske jag får göra om behandlingen längre fram men det är det lätt värt eftersom löpningen gör så otroligt mycket för mig. Jag är överlag dålig på att investera i mig själv så jag kommer inte tveka att göra om det om det behövs.


Blöt katt.

2 kommentarer:

Jöns Marie sa...

Härligt! Skönt att det har gett med sig i benen så du kan springa som du vill!

Ninni sa...

Va duktig du är! Hoppas att jag blir frisk snart så att jag också kan komma iväg!!