lördag, maj 04, 2013

Tre överraskningar

För några veckor sen frågade jag Maggi om vi skulle ses och gå ut och äta. Vi bestämde att ses fredagen den tredje maj efter att jag slutat jobbet klockan 18. Vi skulle ses i Lund och jag tänkte parkera där jag brukar men då började Maggi dilla om nån parkering som skulle vara så bra och övertalade mig att kära dit. Men mitt sjukt dåliga lokalsinne plus att det inte går att köra bil i Lund gjorde att jag blev jätteirriterad och till slut körde dit jag tänkt från början. Jag gick till Stäket där vi skulle äta och när jag stod där och väntade så dök plötsligt Kalle upp. Ärligt talat så blev jag liiite irriterad eftersom jag sett fram emot att träffa Maggi och prata bröllop och klänningar, men det var nog mest att jag kände mig lite lurad.

Vi gick in på restaurangen och beställde fondue med massa såser och oxfilé, fläskfilé, kycklingfilé och tjocka mumsiga pommes. En flaska vin delade vi på och satt länge och njöt av både mat och dryck.

När vi ätit ringde Kalle till sin pappa som skulle hämta oss och sen tyckte Kalle vi skulle gå en promenad i Stadsparken medans vi väntade. Så vi gick omkring där ett tag och plötsligt sa Kalle:
- Tore kommer inte och hämtar oss.
Jag blev sjukt förvånad och fattade ingenting och då avslöjade Kalle att han bokat ett hotellrum åt oss i närheten! Jag blev jätteglad men undrade varför vi rantade runt i parken i mörkret om vi hade ett hotellrum som väntade. Så vi började gå mot hotellet och plötsligt så stannade Kalle, föll ner på knä och tog fram en ring.
-Vill du gifta dig med med mig?

Jag blev så sjukt jävla chockad. Vad tror ni att jag svarade?? Skämtar du? Skämtar du med mig?! utbrast romantikern innan hon fick fram ett: Såklart jag vill!

Helt galet, totalt otippat men så underbart!! Det var perfekt och ringen är så fin. En enkel silverring som sen ska kompletteras med en vacker vigselring.


Nej det här trodde jag verkligen inte och jag misstänkte ingenting! Men nu vet jag inte om jag kan lita på varken Kalle eller Maggi någon mer gång.....

16 kommentarer:

Elin sa...

Åååååh, äntligen! :))) du har ju skrivit så länge om att du vill bli fru, nu ska du äntligen det! Vad glad jag är för din (och er såkalrt) skull! Kramar!!!

Anonym sa...

Så himla romantisk!!! stor grattis till er, massor med kärlek <3<3<3
Mercedes.

Magdalena sa...

Så romantiskt & så roligt!!!!!

Ninni sa...

Vilken romantiker han är!! När jag lurade Mikael att vi skulle gå på bio och istället tog in på hotell var han helt besviken för att det inte blev någon bio de första 10 minuterna innan han förstod bättre :)

Anna sa...

Åh vad roligt! Grattis!!

Marie sa...

Sååååå underbart!!! Får en tår i ögat!! Super romantiskt!!! ❤
STORT Grattis till er!!!

Maja sa...

Så himla fint! Grattis!!!

Jöns Marie sa...

Åhhh, vad fint! Älskar såna där romantiska gester och överaskningar. Vilket mysigt frieri!!

Lina sa...

Men åhh :-D Vad roligt!

Louise sa...

Gud åt helvete. Ett mirakel har skett. GRATTIS!! :D

Jenny Shima sa...

Vad roligt och så romantiskt:)! Stort grattis till er båda två<3

Lena sa...

Åh va fint! Grattis till förlovningen.

Jonna sa...

Wei, Grattis :)

äppelblomman sa...

Så underbart och såååå romantiskt! Ännu ett stort grattis!❤
Kraaaam K

Mirijam sa...

Naaw, gulle-Kalle! Så himla fint bröllis kommer det bli!

Suzan sa...

GRAAAAAATTIS!!!!