lördag, maj 25, 2013

24 maj 2013

Vilken fantastiskt dag! Vilken ära att få vara med på sina bästa vänners största och vackraste dag, helt otroligt. Jag kan knappt beskriva det för allt var liksom så... perfekt.

Klockan två var vigseln i kyrkan och jag var där lite tidigare för att öva på sången jag skulle framföra. När dörrarna slogs upp och Maggi, Ola, Elisa, Alba, PO och prästen kom in i kyrkan var det svårt att hålla tillbaka tårarna. En vacker och personlig ceremoni fick vi bevittna och när bruden och brudgummen sagt ja och kysst varandra var det dags för mig att sjunga. GAH!! Emilia kompade på piano och det gick faktiskt mycket bättre än jag vågat föreställa mig. Akustiken i kyrkan gjorde ju att sången lät 100 gånger bättre än när jag övat på den i bilen hem från jobbet.. Efteråt fick jag mycket beröm och många sa flera gånger att de tyckte jag sjöng jättefint så det var faktiskt roligt även om jag var väldigt nervös innan.


Efter vigseln åkte vi till slottet och skålade och fick snittar och checkade in på våra rum. Sen var det dags för middag och det var så gott så gott, bra service och jättevackert dukat. Jag höll ett kort tal som jag inte alls förberett men ville skoja lite med brudgummen och jag tror att alla skrattade.


Sen var det dags för kaffe och bröllopstårta. Otroligt god tårta i tre våningar var en fin avslutning på middagen.

Efter tårtan var både Nemo och Leon supertrötta så Kalles mamma kom och hämtade dem. De och Alba var enda barnen på bröllopet och de skötte sig bra även om de var lite uppe i varv och for runt överallt.


Märkliga små handavtryck på slottets alla speglar.... Hmmmm små slottsspöken kanske...?

Sen blev det drinkar, musik och dans och framåt midnatt vickning med slottets egen stenugnsbakade pizza. Så gott och perfekt med något i magen. Vid tretiden inatt drog vi oss tillbaka och jag somnade som en stock och sov till åtta imorse. Då var det dags för frukostbuffe och det är ju alltid det godaste som finns!

Efter frukosten gick vi som var kvar en promenad och tittade på den vackra naturen runt slottet. Det kändes så fint att vi tog den tiden för att umgås lite till och det känns som att gårdagen har gjort oss ännu närmare varandra eftersom vi har delat något så vackert och så stort.


Jag är så glad och lycklig över att vi fick äran att vara med på Ola och Magdalenas stora dag! Tusen tack och all lycka i framtiden till er! <3

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hey would you mind letting me know which webhost you're using? I've loaded your blog in 3 completely different internet browsers and
I must say this blog loads a lot quicker then most.
Can you recommend a good hosting provider at a reasonable price?
Many thanks, I appreciate it!

Review my homepage; visit us

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Vad roligt att sången gick bra. Modigt av dig! Hälsa Kalle att det är ofattbart är det är samma person här som gick förbi vårt hus för ett par år sedan! Börjar bli man av han också, hihi. Vill gärna se en bild på dig också från den kvällen. KRAM

Magdalena sa...

Tack för att ni gjorde vår dag helt fantastisk & oförglömlig. Vi älskar er!

äppelblomman sa...

Åh vilken dag! Grym du är som sjöng! Tänk om man kunde det...
Nu längtar jag ännu mer efter vår dag!
Kram i massor K

Marie sa...

Låter underbart!! Modigt av dig att sjunga! Sen är jag bra sååå nyfiken vad du valde för klänning! En bild vill vi ha!! :-)

Anna sa...

Vilken sång sjöng du?

Linnéa sa...

Jag valde den GRÖNA klänningen. :) Tyvärr fastnade jag inte på nån bild men jag hoppas fotografen fick nån som är så pass så den kan läggas upp. :)

Jag sjöng Utan dina andetag, jättevacker låt av Kent men jag tolkade den lite annorlunda.

Anna sa...

Åh den låten är verkligen jättefin!

Katta Kvack sa...

Sitter och läser i ditt arkiv och så himla festlig grej att hitta detta inlägg. Maggi och Elisa är mina sysslingar. Vi har inte träffats på hur många år som helst, men ändå.