söndag, maj 19, 2013

Besök & Invigning

Denna regniga men mysiga söndag har vi haft Ernhakarna här på besök. De kom lagom till lunch och jag dukade upp med våfflor, sylt och gulfärgad grädde med chokladströssel. Sen bakade jag en kladdkaka eftersom ugnen äntligen blev ledig efter Kalles snustillverkning i helgen och mums, vad god den blev! Hundra år sen jag åt kladdkaka och fyra vuxna och fyra barn slukade hela.

Efter sockerchocken gick vi ut en sväng och barnen lekte i sandlådan och hoppade studsmatta tills det var dags att gå in igen och laga middag. Ja jag vet, vi gjorde inget annat än att äta idag men jag tycker det är så roligt att duka fint, laga mat och bjuda på hembakat.

Det blev invigning av pastamaskinen jag köpte via Lets Deal för ett tag sen och det var jättekul att göra egen pasta, och det känns oerhört mycket lyxigare.Till pastan hade jag googlat upp ett recept som jag ville prova och det blev en väldigt god rätt! Vad sägs om räkor, sparris, hummerfond, vitt vin och parmesan? Det föll alla i smaken och jag blev väldigt glad över att det blev så uppskattat.

En härlig helg är nu över men jag har turen att vara ledig imorgon också. Då ska jag och Nemo till Malmö för att gå på Teddystudien och sen ska vi inhandla det sista till fredagens bröllop!


Det blir nog en fotbollsspelare av den här lille killen. <3

4 kommentarer:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Ni som ÄLSKAR sport! Härligt! Hoppas nu bara Nemo får upp hästintresset snart också... Hälsa Kalle att glassen är skickad!

Maja sa...

Receeeeeept! :)

Ninni sa...

Jag vill också ha receptet så att vi kan äta det igen!! Tack för en fantastisk dag!

Jöns Marie sa...

Vad mysigt ni verkar ha haft, härligt!