måndag, maj 20, 2013

Terränglöpning

Idag gav jag mig ut på terränglöpning och hittade lite nya ställen att springa på. Jag sprang mot Körsbärsdalen och in i en kohage som var så sjukt gropig att jag trodde jag skulle bryta fötterna. När det inte gick att springa där mer klättrade jag uppför en brant backe bara för att upptäcka mer kohage så jag fick vända. Jag fortsatte på grusvägen uppför en lååååång och braaaaant backe och sen vidare till en bondgård. Där vek jag av ut i skogen men efter ett tag var det så snårigt och ingen stig att jag fick vända. Tillbaka på grusvägen och sen in i skogen. Mycket backar och broar men benen bar mig så fint genom terrängen och jag älskar känslan av att kraften kommer tillbaka efter en jobbig backe. Tanken var att jag skulle ta en tur på typ fem kilometer men när man får feeling och benen bara går av sig själva så gäller det att passa på!

Turen slutade på 10,51 kilometer och det är det absolut längsta jag sprungit i sån jobbig terräng! Ingen tid att skryta med, 1 timme och 9 minuter men vad gör väl det när träningen är grym. Nu vet jag att min kropp orkar hålla ut fast det är väldigt kuperat och jag känner att jag måste ge mig på Tjurruset i höst!



5 kommentarer:

Anonym sa...

Wow! In the end I got a blog from where I know how to truly get useful facts regarding
my study and knowledge.

My site: www.johannesburg.jozibeartours.co.za

Anonym sa...

Good day! I know this is kinda off topic but I was wondering
which blog platform are you using for this website?
I'm getting tired of Wordpress because I've had issues with hackers and I'm looking at alternatives for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

Look into my web site www.mobiletrainers.co.za

Anonym sa...

Hmm it appears like your site ate my first comment (it was super long) so
I guess I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
I as well am an aspiring blog writer but I'm still new to everything. Do you have any tips for rookie blog writers? I'd genuinely appreciate it.


Also visit my weblog - click the Site

Anonym sa...

It's the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or suggestions. Maybe you could write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

my web blog; visit this site

Anonym sa...

Hi there, I enjoy reading all of your article post.
I wanted to write a little comment to support you.

Feel free to surf to my website ... get Info